• PRO TV
  • „Nu am fost martor niciodată la atâta desfrâu în viața mea.” Ce se întâmplă cu adevărat în satul olimpic și motivul pentru care sportivii au primit 300.000 de prezervative

„Nu am fost martor niciodată la atâta desfrâu în viața mea.” Ce se întâmplă cu adevărat în satul olimpic și motivul pentru care sportivii au primit 300.000 de prezervative

„Nu am fost martor niciodată la atâta desfrâu în viața mea.” Ce se întâmplă cu adevărat în satul olimpic și motivul pentru care sportivii au primit 300.000 de prezervative

Satul olimpic este locul în care se află cei mai talentați sportivi de pe planetă, deținători de recoduri mondiale, cu performanțe incredibile. Mii de sportivi din întreaga lume își mută casa acolo pe perioda participării la Jocurile Olimpice - acolo dorm, mănâncă, se relaxează și… fac sex. Da. Se pare că nu este un secret faptul că sportivii au relații intime în satul olimpic, după ce ies din competiții.

Ce se întâmplă în satul olimpic rămâne în satul olimpic, doar că, din când în când, mai sunt și sportivi care se “laudă” și cu performanțele lor extra sportive.
Site-ul eonline.com a făcut un articol amplu pe această temă, având drept dovadă chiar mărturiile unor sportivi, din trecut.
Într-un reportaj realizat de ESPN în 2012, sportivul American Josh Lakatos, participant în proba de tir, spunea ”Nu am fost martor niciodată la atâta desfrâu în viața mea”, după ce a văzut întreaga echipă de ștafetă 4x100 metri feminin a unei țări scandinave ieșind din casa de trei etaje pe care o împărțea cu colegii săi.

Așa se explică și faptul că sportivii primesc sute de mii de prezervative. Eonline.com scrie că în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, sportivii au primit 150.000 de prezervative, iar aplicația de întâlniri Grindr s-a prăbușit la scurt timp după ce participantii au început să sosească în Anglia.

​Foto: imagini din dormitoarele din Satul olimpic de la Paris, sursa Getty Images

“Până la Jocurile Olimpice de vară din 2016 de la Rio de Janeiro alocarea de prezervative s-a triplat, Comitetul Internațional Olimpic oferind 350.000 de prezervative și 175.000 de pachete de lubrifiant pentru cei 10.500 de sportivi. Adică 42 de prezervative pe sportiv, în medie două și jumătate pe zi.”, scrie sursa citată.

“Se face mult sex”, spunea pentru ESPN și Hope Solo, portarul echipei de fotbal feminin a SUA, medaliată cu aur de două ori și veterană a Jocurilor din 2008, 2012 și 2016.

Câștigător a 12 medalii, Ryan Lochte, care a ratat la limită calificarea pentru ceea ce ar fi fost a cincea sa Olimpiadă la Tokyo în 2021, a estimat că activitățile din dormitoare au loc între „70% și 75% dintre olimpici.”

Eonline.com spune că cei care cunosc lucruri din interior au descris satul olimpic ca fiind asemănător cu săptămâna de bun venit la colegiu. „Când am intrat pentru prima dată în Atlanta, s-au auzit urale puternice. Cum ne uitam noi pe acolo, a văzut doi handbaliști francezi îmbrăcăți doar în șosete, pantofi, suspensoare, cravate și pălării, hrănindu-se unul pe altul la masă. Ne-am zis, 'Doamne, ce este acest loc?', a povestit jucătoarea de fotbal feminin Brandi Chastain.

Coechipiera ei Julie Foudy, acum analist ESPN, a glumit, „Ne plimbam pe lângă mâncarea noastră ore întregi privind la toate bunătățile, întrebându-ne de ce m-am măritat.”

Pentru schioarea alpină Carrie Sheinberg, cel mai bine clasată din SUA la slalom la jocurile din 1994 de la Lillehammer, Norvegia, campusurile erau „pur și simplu un loc magic, ca un basm, ca Alice în Țara Minunilor, unde totul este posibil,” a spus ea. „Puteai câștiga o medalie de aur și puteai să te culci cu un tip foarte atrăgător.”

Jucătorul de tenis de masă Matthew Syed a spus, într-un interviu din 2008 pentru Times of London, că la Jocurile din 1992 de la Barcelona, când avea 21 de ani, “s-a culcat în două săptămâni cu atâtea femei cât în restul vieții sale de până atunci”.
Jamie Anderson, participantă la proba de snowboard, a spus pentru Us Weekly în timpul jocurilor din 2014 de la Sochi, „Tinder în satul olimpic este la un alt nivel. Sunt toți sportivi!”

Gallery

"Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device! 

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni