• PRO TV
  • Acesta este cel mai invidiat câine din lume :) Cum iese să își plimbe câinele una dintre cele mai dorite femei din showbiz

Acesta este cel mai invidiat câine din lume :) Cum iese să își plimbe câinele una dintre cele mai dorite femei din showbiz

Acesta este cel mai invidiat câine din lume :) Cum iese să își plimbe câinele una dintre cele mai dorite femei din showbiz

Are 33 de ani, este singură și este curtată de sute de bărbați celebri! Însă, deși nu duce lipsă de pretendenți, Emily Ratajkowski pare că nu are deloc noroc în dragoste. A divorțat de tatăl băiețelului ei și de atunci a avut numeroase relații… neserioase.

Pentru că îi era afectată reputația și mai ales pentru că risca să piardă custodia copilului, Emily Ratajkowski a încercat să evite să se mai afișeze cu atât de mulți bărbati în public. În ultimele luni, singurul care îi ține companie în public este… câinele ei :)

Paparazzii sunt pe urmele ei la fiecare apariție în New York, pentru că știu că este un adevărat spectacol. Chiar și pentru o banală primbare cu câinele, Emily poartă cele mai cool și provocatoare ținute. Aceasta arată ca și cum ar fi pe podiumul de modă, desi își plimbă câinele în lesă pe străzile din New York.

Gallery

La cea mai recentă apariție, vedeta și-a etalat abdomenul super suplu, într-o pereche de pantaloni cu o talie super joasă și o bustiera neagră.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

După divorț, vedeta a încercat, fără succes, să aibă o nouă relație serioasă. Anul trecut a fost surprinsă în oraș cu 6 bărbați diferiți în 7 luni, pe lista ei de cuceriri fiind nume mari din showbiz precum Brad Pitt, comediantul Pete Davidson sau Harry Styles.
În ultima perioadă, Emily nu s-a mai afișat cu pretendențîi în public, și de teamă ca nu cumva, din această cauză, să piardă custodia fiului ei.
“Oamenii mereu vor să afle ce se întâmplă în viața mea personală. Vreau doar să clarific lucrurile. Într-o luptă pentru custodie, dacă ești o mamă singură care iese la întâlniri cu bărbați, nu ai deloc o imagine bună. Cel mai important lucru pentru copilul meu este să fie în siguranță și să fim împreună. Nu aș risca niciodată asta”, a spus Emily.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni