• PRO TV
  • Andreea Marin, mai divă ca Jennifer Lopez pe plajele din Capri. Fanii, fascinați de frumusețea și rafinamentul ei: “Ești de o eleganță supremă!”

Andreea Marin, mai divă ca Jennifer Lopez pe plajele din Capri. Fanii, fascinați de frumusețea și rafinamentul ei: “Ești de o eleganță supremă!”

Andreea Marin, mai divă ca Jennifer Lopez pe plajele din Capri. Fanii, fascinați de frumusețea și rafinamentul ei: “Ești de o eleganță supremă!”

Andreea Marin îmbină utilul cu plăcutul în călătoria sa din insula Capri, Italia. Vedeta a ajuns acolo datorită unui proiect vizual la care ia parte, însă asta nu o împedica să se bucure de peisajele de vis și mâncarea italiană delicioasă.

Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ținutele spectaculoase pe care le-a etalat în Italia, purtând piese ale marilor designeri internaționali, cum ar fi Gucci, Roberto Cavalli sau Ralph Lauren.

Aceasta își ține fanii la curent cu escapada sa italiană, făcând un adevărat spectacol cu outfiturile ei. “Ești superbă! O adevărată divă!”, i-au transmis fanii.

Gallery

“Asta apreciez la tine, Andreea, rafinamentul, eleganța, inteligența, bun gustul și simțul măsurii. “
“Splendida!”
“Un singur cuvânt:UNICĂ!”
“Superbă! Distinsă! OM frumos”.
“Ești de o eleganță supremă!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Andreea Marin s-a declarat fermecată de frumusețea insulei Capri. “Avion spre Napoli, feribot până în insula Capri, bucuria sosirii! Atât de cunoscut îmi e acest loc binecuvântat de pe pământul străbătut de mine în lung și în lat, fiecare piatră și scoică parcă îmi aparțîn dintotdeauna, știu orice alee, am călcat pragul fiecărui muzeu și visez istoria locului, orice cale pe mare îmi pare familiară, iubesc fiecare val, fir de nisip și pom în floare, simt gustul bunătăților gătite pretutindeni - e cel mai frumos tărâm pe care-mi doresc să ajung an de an întreaga mea viață, o bijuterie pe care oamenii de aici au știut să o prețuiască și să o păstreze peste timp cu tot ceea ce îi dă identitate.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni