• PRO TV
  • Celine Dion, magnifică la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Revenire în forță după ce s-a luptat cu un diagnostic crunt

Celine Dion, magnifică la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Revenire în forță după ce s-a luptat cu un diagnostic crunt

Celine Dion, magnifică la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Revenire în forță după ce s-a luptat cu un diagnostic crunt

În urmă cu doi ani Celine Dion era diagnosticată cu o boală cruntă și nimeni nu știa dacă mai poate duce o viață normală. Artista canadiană, care suferă de “sindromul persoanei rigide”, nu se mai putea mișca și de abia își mai putea controla corzile vocale. În aceste condiții, revenirea ei la Jocurile Olimpice de la Paris a fost magistrală.

După o luptă cruntă cu acest sindrom, Celine Dion a reușit să interpreteze impecabil piesa Hymne à L'amour, care aparține cântăreței franceze Edith Piaf.

Deși mulți au criticat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, momentul final, cu Celion Dion cântând spectaculos lângă Turnul Eiffel, a fost lăudat în presa internațională și pe rețelele de socializare. Fanii au spus că prestația cântăreței i-a lăsat cu ochii în lacrimi.
“Un final fabulos!”
“Celine Dion cântă… și eu plâng…”
“Celine Dion e cea mai mare cântăreață din toate timpurile”, au spus fanii.
Actrița canadiană a fost diagnosticată cu o condiție neurologică autoimună rară, care determină spasme incontrolabile și mușchi rigizi, în 2022.

@entertainmenttonight Céline Dion returned to the stage for an epic performance at the 2024 Olympic Games in Paris ❤️ #celinedion #2024olympics #olympics ♬ original sound - Entertainment Tonight

Lupta lui Celine Dion cu boala a fost documentată în producția Amazon Prime I Am: Céline Dion - o incursiune în viața de zi cu zi a artistei de când a luat decizia să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe starea de sănătate.

Gallery

Regizoarea documentarului, Irene Taylor, spune că Dion a insistat să rămână o scenă de 10 minute în care ea suferă de spasme musculare. În această secvență, artista geme plină de durere, în timp ce zace pe spate, incapabilă să se miște. Înainte de a-și reveni, aceasta primește ajutor medical.

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device! 

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni