• PRO TV
  • Ianis Hagi și Elena Tănase, ședință foto de milioane, la câteva săptămâni de la nuntă: „O celebrare a eleganței și frumuseții”

Ianis Hagi și Elena Tănase, ședință foto de milioane, la câteva săptămâni de la nuntă: „O celebrare a eleganței și frumuseții”

Ianis Hagi și Elena Tănase, ședință foto de milioane, la câteva săptămâni de la nuntă: „O celebrare a eleganței și frumuseții”

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios în urmă cu două săptămâni. Acum, cei doi a făcut o ședință foto de senzație, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Gallery

Ianis Hagi și Elena Tănase trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut, în prima zi de Crăciun, după ce frumoasa brunetă a fost cerută în căsătorie într-un cadru de vis la Paris. Iată ca a venit vremea ca cei doi să facă pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc sâmbătă, 14 iulie.

Citește și:

Ianis Hagi și Elena Tănase, ședință foto după nuntă

Sunt un cuplu tânără, cu un viitor frumos în față. Elena Tănase și decarul echipei naționale sunt extrem de îndrăgostiți și și-au dorit enorm să facă pasul cel mare în fața lui Dumnezeu.

Acum, la două săptămâni de la nuntă, Elena și Ianis și-au surprins fanii cu o ședință foto inedită. Tânăra a optat pentru o rochie mini albă cu imprimeu floral, în timp ce Ianis Hagi este îmbrăcat la costum. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Citește și:

Internauții au rămas uluiți de eleganța și rafinamentul celor doi.

„O celebrare a elegantei și frumuseții dintre două inimi ?? care au ales să bată la unison pentru totdeauna/ Minunati/ Cei mai frumoși/ Doamne că frumoși mai sunteți, amândoi! O pereche frumoasă, plină de iubire. Așa arată adevărata familie”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care cei doi le-au primit la postare.

Postarea celor doi a strâns în doar câteva ore peste 23 de mii de aprecieri.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni