• PRO TV
  • Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Lambada, ex-soția lui Tzanca Uraganu, a șocat recent mediul online cu o veste neașteptată: este însărcinată. Primele imagini cu burtica ei au fost publicate pe rețelele sociale, stârnind numeroase reacții.

Gallery

​Tzancă Uraganu și Lambada au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, din dragostea lor rezultând doi copii - o fetiță de 6 ani și un băiețel în vârstă de doar doi ani. Deși cei doi aveau o familie fericită, la un moment dat au luat-o pe drumuri separate, manelistul găsindu-și liniștea în brațele Alinei Marymar.

Recent, Lambada a publicat două videoclipuri pe rețelele sociale, în care apare însărcinată. Ea a anunțat că va avea un băiat, împărtășind vestea cu urmăritorii săi. Într-unul dintre videoclipuri, frumoasa blondă dansează într-o rochie neagră, mulată, care îi accentuează burtica de gravidă.

@lambadaanaysa1

♬ sunet original - Lambada anays Andreas

Aceste postări au adunat numeroase like-uri și comentarii de la internauți, mulți fiind curioși să afle identitatea tatălui copilului. Cu toate acestea, Lambada nu a dezvăluit detalii despre acesta.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni