• PRO TV
  • Horoscop zilnic 27 iulie 2024. Vărsătorii au parte de cheltuieli neprevăzute, Fecioarele sunt mult mai deschise în viața amoroasă

Horoscop zilnic 27 iulie 2024. Vărsătorii au parte de cheltuieli neprevăzute, Fecioarele sunt mult mai deschise în viața amoroasă

Horoscop zilnic 27 iulie 2024. Vărsătorii au parte de cheltuieli neprevăzute, Fecioarele sunt mult mai deschise în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 27 iulie 2024.

Berbec

Gândurile tale se împart astăzi. Vei fi preocupat de partea sentimentală, să acționezi sau nu, dar și de organizarea pe care vrei să o începi la serviciu, mai ales că este o perioadă favorabilă să reiei proiecte mai vechi, să te ocupi de lucruri pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp.

Taur

Posibil astăzi să nu te simți într-o formă prea bună, însă dacă cooperezi cu invitația unor prieteni, ziua va fi perfectă și vei uita de grijile care te frământă. Cu ocazia aceasta, s-ar putea să mergi și la shopping, dar ai grijă la buget, că s-ar putea să nu ții cont cât cheltui!

Gemeni

Astăzi este despre prieteni și socializare. Ești determinat să faci planuri pe termen lung, să reiei legăturile cu diverse persoane, prieteni, foști colegi. Ai nevoie să socializezi mai mult. De asemenea, ai dialoguri plăcute și mai programezi câteva scurte ieșiri în afara orașului.

Rac

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la planuri și strategii, pe care vrei să le faci în sfera profesională în perioada următoare. Ai niște idei originale și nu vrei să le pierzi, așa că le așterni într-un document. În partea a doua a zilei mergi la shopping și cumperi mici cadouri pentru cei dragi.

Leu

Toate dialogurile și discuțiile pe care le ai astăzi, legate de diverse domenii de interes pentru tine sau cei cu care interacționezi, vor curge ușor și vei vedea că ești pe aceeași lungime de undă cu ceilalți. De asemenea, dacă vrei să rezolvi niște neînțelegeri sau să te împaci cu cineva, este un moment favorabil.

Fecioară

Astăzi este posibil să-ți faci planuri de călătorie din nou. S-ar putea să organizezi o ieșire cu familia. Te preocupă și situația financiară și faci niște modificări în planurile tale financiare. În ce privește relația cu partenerul de cuplu sau cu cineva cu care încerci să legi o relație, ești mult mai deschis și căutați să vă întâlniți/ieșiți mai des.

Balanță

Astăzi te preocupă să discuți cu partenerul de cuplu despre o călătorie, să programați un sejur, să mergeți cu prietenii câteva zile în afara orașului, la evenimente în spațiul social. Urmează o perioadă cu o viață socială mai activă.

Scorpion


Și astăzi accentul cade pe muncă și planurile pe care le faci pentru adoptarea unui regim de viață sănătos, prin alimentație și sport. Îți împărtășești gândurile cu cei cu care interacționezi și te implici în activități de grup. Prin comunicare deschisă și sinceră s-ar putea să ai mult de câștigat.

Săgetător

În prima parte a zilei se anunță multă distracție și vrei să te relaxezi, să ieși la o întâlnire romantică sau să te vezi cu un prieten cu care desfășori o activitate în comun. În partea a doua a zilei te preocupă activitățile și rutina zilnică. Acorzi mai multă atenție sănătății și bunăstării tale. Contextul astral te ajută să comunici ușor și este momentul să te folosești de orice informație utilă în sfera carierei.

Capricorn

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să rezolvi o chestiune administrativă a casei și pentru acest lucru vei face niște deplasări, dai telefoane și cauți pe cineva care se pricepe să rezolve problema apărută. Apar și cheltuieli neprevăzute, așa că fii pregătit!

Vărsător

Dacă nu ai achitat niște facturi sau impozite, astăzi te poți trezi cu niște plăți urgente, care să-ți dea peste cap planurile de luna viitoare și de activitățile pe care le programasei. Va fi nevoie să te reorganizezi din punct de vedere financiar și de acest lucru îți atrage atenția Saturn de ceva vreme, poziționat în casa banilor, dar, se pare, că nu ai ținut cont de avertismente.

Pești


În prima parte a zilei ești preocupat de plăți, cumpărături, să discuți și să te sfătuiești cu partenerul de cuplu legat de intențiile voastre de vacanță din această vară. În partea a doua a zilei, când se activează casa comunicării, este un moment favorabil și puneți la cale planuri. S-ar putea să apară și niște blocaje, pentru că aveți momente în care vedeți o situație din perspective diferite.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni