• PRO TV
  • O bunică a stârnit un scandal uriaș după ce a declarat că refuză să fie bonă pentru nepoții ei. Postarea virală care a împărțit internetul

O bunică a stârnit un scandal uriaș după ce a declarat că refuză să fie bonă pentru nepoții ei. Postarea virală care a împărțit internetul

O bunică a stârnit un scandal uriaș după ce a declarat că refuză să fie bonă pentru nepoții ei. Postarea virală care a împărțit internetul

O bunică a stârnit o dezbatere aprinsă în momentul în care a scris că ea și soțul ei nu doresc să se ocupe de nepoți, ci că preferă să se bucure de anii de pensionare în liniște. ”E o corvoadă imensă”.


”Pur și simplu, nu ne place să avem grijă de nepoți”, a scris aceasta în The Age.

Bunică cu opt nepoți, aceasta mărturisește că a petrecut o mulțime de timp crescându-și proprii copii și ea și soțul ei nu vor să-și asume din nou responsabilitatea în ultimii ani de viață.
”Când ai grijă de copii mici, în special de cei sub patru ani, ai parte de un ciclu neîntrerupt de dat de mâncare, somn, schimbat de scutece, șters, spălat, legănat, vomă, dureri de dinți, febră, boală, citit de cărticele, locuri de joacă și încercarea de a descifra bălmăjelile bebelușilor”.

Doamna Moore a clarificat că nu are o problemă în a-și lua în serios rolul de bunică - cu vizite ocazionale, activități și zile dedicate - dar simte că este o mare diferență între a fi bonă în fiecare zi de la 8 la 18, câteva zile de săptămână, în funcție de slujba părinților.

Scrisoarea bunicii a stârnit un val imens de comentarii, unii fiind de acord că este vorba de o slubă ”fără satisfacții”, care presupune de multe ori intervenția părinților, care știu mai bine cum se fac lucrurile.
”Este egoism să te aștepți ca bunicii să aibă grijă de copii mai mult decât o zi pe săptămână... Îi iubesc, nu mă înțelegi greșit, dar nu sunt ai mei, ca să-i cresc eu”.

Alții însă susțin că este un privilegiu să fie capabili să se implice în creșterea copiilor.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni