• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, definiția eleganței și rafinamentului într-o rochie din dantelă neagră! Fanii n-au mai contenit cu laudele: „Ce vis de femeie!”

Mădălina Ghenea, definiția eleganței și rafinamentului într-o rochie din dantelă neagră! Fanii n-au mai contenit cu laudele: „Ce vis de femeie!”

Mădălina Ghenea, definiția eleganței și rafinamentului într-o rochie din dantelă neagră! Fanii n-au mai contenit cu laudele: „Ce vis de femeie!”

Nu trece o zi fără ca Mădălina Ghenea să nu fie complimentată de fani pentru felul în care arată! Fie că este pe covorul roșu, la un eveniment monden, o petrecere între prieteni sau la o ședință foto, slătineanca de 37 de ani arată splendid din cap până în picioare.

Gallery

​Actrița are peste 1,2 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde este extrem de activă și postează zilnic stories, fotografii sau filmulețe. Mădălina a făcut furori la mai multe festivaluri care au avut loc vara asta în Italia, însă ultima apariție a româncei în social media i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume, Mădălina a realizat un shooting într-o rochie revelatoare pe o străduță din Taormina, apoi a mers să se distreze la aniversarea unui prieten în aceeași ținută sexy.

Imaginile spectaculoase în care românca poartă o rochie neagră din dantelă au adunat zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. Rochia transparentă cu decolteu abisal i-a pus în valoare fiecare centimetru din siluetă.

„Ce vis de femeie!”, „Regina inimilor!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume!”, „Ești ca o zeiță!”, „Mamma Mia”, „Ești femeia absolută!”, „Fără cuvinte...”„Și Dumnezeu a creat femeia…”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani în secțiunea de comentarii. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

Superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni