• PRO TV
  • Părinții lui Andrei Versace ar fi fost contactați de cămătari, pentru a plăti datoriile fiului lor: „Nu le mai rămâne decât să treacă la intimidare”

Părinții lui Andrei Versace ar fi fost contactați de cămătari, pentru a plăti datoriile fiului lor: „Nu le mai rămâne decât să treacă la intimidare”

Părinții lui Andrei Versace ar fi fost contactați de cămătari, pentru a plăti datoriile fiului lor: „Nu le mai rămâne decât să treacă la intimidare”

Părinții lui Andrei Versace ar fi fost contactați de cămătari, la scurt timp după înmormântarea influencerului, cu scopul de a fi achitate datoriile pe care tânărul de 37 de ani le avea.

Gallery

​Andrei Versace a fost găsit decedat în cursul zilei de sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Tânărul în vârstă de 37 de ani s-a stins din viață brusc, iar descoperirea trupului neînsuflețit a fost făcută de un paznic al complexului rezidențial, care a simțit un miros puternic ce provenea din apartament. La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă de polițiști, care nu au mai putut decât să constate decesul.

La scurt timp după moartea lui Andrei, în spațiul public s-au vehiculat mai multe detalii din ultimii ani din viața influencerului. Potrivit apropiaților săi, tânărul de 37 de ani ar fi fost dependent de droguri și s-ar fi împrumutat de sume foarte mari de la cămătari.

​Recent, sursele SpyNews au dezvăluit că părinții lui Andrei ar fi fost contactați de cămătari, la scurt timp după ce bărbatul a fost înmormântat. Aceștia le-ar fi cerut soților Pârvan să plătească datoriile fiului lor.

Un avocat a vorbit despre acest caz și a explicat că, din punct de vedere legal, cămătarii nu pot acționa în instanță deoarece nu dețin niciun act doveditor datoriei:

“Dacă nu a luat banii cu acte, cu contract de împrumut, datoriile nu au nicio valoare. M-aș mira ca un cămătar să facă acte. Pentru că, în situația asta, dacă se acceptă succesiunea către părinți, frați, surori, atunci cămătarul, dacă are un gaj pe casă, vine și cere plata datoriei. În caz contrar poate executa moștenitorul și să scoată casa la vânzare, pentru a-și recupera banii. Dar trebuie să exista neapărat un act autentic în acest caz. Adică un act la notar. În caz contrar, datoriile, din punct de vedere legal, sunt nule. Cămătarilor nu le mai rămâne decât să treacă la intimidare”, a declarat Silvia Barbu pentru BZI.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni