• PRO TV
  • Locul pe cearșaf în Mamaia a devenit o fiță! Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar într-o zi de plajă

Locul pe cearșaf în Mamaia a devenit o fiță! Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar într-o zi de plajă

Locul pe cearșaf în Mamaia a devenit o fiță! Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar într-o zi de plajă

Un concediu în stațiunea Mamaia te ajunge mai scump decât un sejur în altă țară! Nu doar cazările sunt foarte costisitoare, ci și locurile pe plajă, astfel că doar spațiul pe care îți pui cearșaful a ajuns să valoreze în unele locuri mai multe decât un șezlong

Prețurile de pe litoralul românesc au explodat pur și simplu în ultimii ani. O mulțime de turiști sunt complet șocați de prețurile la cazare și la mâncare, nu mai spunem de cele de pe plajă.

În Mamaia, cea mai scumpă stațiune din România, taxele pentru diferite servicii sunt de-a dreptul halucinante. Dacă ți-ai propus să „economisești” și să alegi un loc pentru cearșaf pe plajă, nu un șezlong propriu-zis, trebuie să scoți din buzunar o sumă uluitoare.

De exemplu, pe o plajă privată din această stațiune, un loc pe cearșaf, foarte aproape de mare, costă nu mai puțin de 200 de lei. Un șezlong ajunge și la 250 de lei, iar un baldachin la aproximativ 300 de lei. Pentru o cafea, turiștii sunt nevoiți să plătească 20 de lei, iar o apă plată, la 0,5 ml, se vinde cu 10-15 lei.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni