• PRO TV
  • Fiica transgender a lui Elon Musk reacționează după afirmațiile șocante făcute de tatăl său: „Eu l-am renegat pe el, nu invers”

Fiica transgender a lui Elon Musk reacționează după afirmațiile șocante făcute de tatăl său: „Eu l-am renegat pe el, nu invers”

Fiica transgender a lui Elon Musk reacționează după afirmațiile șocante făcute de tatăl său: „Eu l-am renegat pe el, nu invers”

Elon Musk a șocat recent audiența după ce a făcut câteva mărturisiri tulburătoare despre unul dintre copiii săi într-un interviu cu Dr. Jordan Peterson. Miliardarul pretinde că a fost „păcălit să își dea consimțământul” ca unul dintre fiii săi să devină o femeie transgender.

Gallery

„Am fost, practic, păcălit să semnez documentele pentru băiatul meu, Xavier”, a spus Musk, folosind numele vechi al lui Vivian Jenna.

Când a împlinit 18 ani, Xavier Alexander Musk a cerut să-și schimbe legal numele și sexul și a rupt orice legătură cu tatăl său. Acum, este recunoscută ca femeie și se numește Vivian Jenna Wilson, ultimul fiind numele de familie al mamei sale.

​În interviul care s-a viralizat, Elon Musk a fost rugat să-și spună părerea despre medicii care efectuează proceduri de schimbare a sexului copiilor,

„Este incredibil de malefic și sunt de acord ca oamenii care promovează acest lucru să meargă la închisoare. Am fost păcălit să fac asta. Mi s-a explicat că medicamentele care blochează pubertatea sunt, de fapt, pastile de sterilizare. Practic, mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier a murit, ucis de virusul woke (n.red virusul minții treze)”, a spus miliardarul.

Cum a reacționat fiica transgender a lui Elon Musk

Vivian Wilson, care și-a schimbat în mod legal numele și sexul după ce a împlinit 18 ani, a intrat pe contul său de Threads și a spus că tatăl ei denaturează faptele din jurul tranziției sale.

Ea a contestat mai întâi un tweet în care Musk a spus că este „moartă”, a denigrat-o și a susținut că s-a născut „gay și ușor autistă”. Miliardarul a declarat că știa acest lucru din momentul în care Vivian avea patru ani, deoarece Vivian „îmi alegea haine pe care să le port, cum ar fi o jachetă și îmi spunea că arată «Fabulos!»” și iubea musicalurile”.

Vivian, fotografiată în septembrie 2022 la scurt timp după ce a renunțat la numele de Musk (Foto: Profimedia Images)

„Există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le demontez și la care voi ajunge, nu vă faceți griji, dar vreau să încep cu ceea ce mi se pare cel mai amuzant, care este celebrul tweet „ușor autistă”, a scris Wilson într-o postare pe contul său Threads, împărtășind o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, potrivit RollingStone.

„Acest lucru este în întregime fals”, a scris Wilson într-o a doua postare. „Adică, nimic din toate astea nu s-a întâmplat vreodată. Niciodată. Nici măcar nu știu de unde a luat asta”, a spus Vivian.

Într-o postare ulterioară, Vivian a continuat: „Vreau să fie clar un lucru. Eu l-am renegat pe el, nu invers”.

Când și-a schimbat legal numele și sexul în 2022, ea a declarat unei instanțe din California că nu mai dorește să fie legată de Musk „în niciun fel, sub nicio formă”.

În ceea ce privește afirmațiile lui Musk potrivit cărora ea a dezvoltat pasiuni pentru musicaluri și modă în copilărie, Wilson a continuat spunând că aceste afirmații sunt fără sens, deoarece copiii de patru ani nu sunt conștienți de astfel de concepte.

„Toată această poveste este complet inventată și există un motiv pentru asta. El nu știe cum eram eu când eram copil, pentru că pur și simplu nu a fost acolo, iar în puținul timp în care a fost, am fost hărțuită fără încetare pentru feminitatea și homosexualitatea mea”, a spus ea.

Vivian a mai subliniat că este recunoscută legal ca femeie și a mai spus despre tatăl său biologic că este pierdut „într-o ceață alimentată cu ketamină, disperat după atenție și validare”.

Vivian a oferit și un interviu după derapajul tatălui ei

La scurt timp după postările de pe aplicația Threads, Vivian a oferit și un interviu telefonic pentru CNBC.

Wilson a declarat că Musk nu a fost păcălit și că, după ce a ezitat inițial, a știut ce semnează atunci când a fost de acord cu tratamentul ei, care necesita consimțământul părinților ei.

Tânara de 20 de ani a mai spus că afirmațiile făcute de tatăl său au depășit o limită.

„Cred că a presupus că nu voi spune nimic și că voi lăsa lucrurile așa, fără să contest nimic”, a spus Wilson potrivit sursei menționate mai sus. „Ceea ce nu am de gând să fac, pentru că dacă ai de gând să minți despre mine, în mod flagrant, în fața unui public de milioane de oameni, eu nu am de gând să las lucrurile așa.”

Tânăra a mai spus că, de când își amintește ea, Musk nu a fost un tată care să o susțină. Ea a declarat că a fost rareori prezent în viața ei, lăsându-i pe frații ei să fie îngrijiți de mama lor sau de bone, chiar dacă Musk avea custodie comună.

„Era rece. Se înfurie foarte repede. Este nepăsător și narcisist”, a mai spus Vivian.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni