• PRO TV
  • Alex Bodi a făcut publică prima fotografie cu noua iubită, Caterina Ciorba. Ema Uta este de domeniul trecutului pentru afacerist

Alex Bodi a făcut publică prima fotografie cu noua iubită, Caterina Ciorba. Ema Uta este de domeniul trecutului pentru afacerist

Alex Bodi a făcut publică prima fotografie cu noua iubită, Caterina Ciorba. Ema Uta este de domeniul trecutului pentru afacerist

Alex Bodi nu se mai ascunde! Omul de afaceri a publicat prima fotografie cu noua iubită, Caterina Ciorba, cu 18 ani mai tânără decât el.

Gallery

Alex Bodi își răsfață partenerele de viață în fel și chip. Drept dovadă, afaceristul a plecat deja într-o vacanță exclusivistă cu noua iubită, Caterina Ciorba. Ea este tânără cu care Bodi s-a pozat în ipostaze fierbinți în așternuturi.

Citește și:

Alex Bodi, prima fotografie cu noua iubită

Ema Uta este de domeniul trecutului pentru Alex Bodi. Omul de afaceri și-a găsit consolarea în brațele unei domnișoare din Republica Moldova, stabilită în Dubai, în timp ce Ema a plecat cu fetele în vacanță în Mykonos.

Se pare că Alex Bodi nu poate sta departe de Ema Uta, astfel afaceristul și noua lui iubită au plecat în aceeași destinație de vacanță pentru care a optat și make-up artistul.

Ajunși la destinație, afaceristul și-a dus noua parteneră în cele mai luxoase locuri, mai mult, a publicat și prima fotografie cu ea. VEZI FOTO CU CEI DOI ÎN GALERIA DE MAI SUS

Citește și:

Se pare că Caterina Ciorba și-a luat și câteva prietene cu ea în vacanță, semn că Alex Bodi este destul de îngăduitor și nu și-a putut refuza iubita.

În vacanța în Mykonos, Alex Bodi a luat-o și pe fiica sa cea mare, semn că Chaquelin deja a cunoscut-o pe noua iubită a tatălui său.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni