• PRO TV
  • Smiley a lansat piesa „Cum te văd eu”. Adelina Pestrițu, apariție superbă în videoclip

Smiley a lansat piesa „Cum te văd eu”. Adelina Pestrițu, apariție superbă în videoclip

Smiley a lansat piesa „Cum te văd eu”. Adelina Pestrițu, apariție superbă în videoclip

Smiley a lansat piesa „Cum te văd eu”, prin care transmite mesajul de apreciere și de curaj către toate femeile care se simt neîncrezătoare, care nu își conștientizează frumusețea. Artistul le spune că nu au nevoie de filtre pentru a fi apreciate.

Gallery

​În videoclip, Smiley apare în rol de fotograf, înconjurat de zeci de femei: 

„Îmi vine să urlu în gura mare, în numele tuturor ochilor adoratori, „Cum te văd eu nu te vede nimeni și crede-mă că văd bine!” către toate doamnele lor. E greu pentru noi, bărbații, să înțelegem cum femeile nu sunt conștiente de frumusețea și de unicitatea lor pentru cei dragi și cum de cele mai multe ori ochii noștri le văd perfecte, deși ele nu se văd astfel și își doresc să-și acopere particularitățile cu uniformizare. Sunt soț, tată de fată, fiu, prieten, artist, dar și bărbat și știu că de cele mai multe ori noi le vedem pe doamnele din viețile noastre mai frumoase decât simt ele că sunt. Mă gândesc că muzica le poate transmite asta, iar piesa asta le-o poate confirma. Nu aveți nevoie de filtre, de make-up, de cosmetizări, ci doar de zâmbet, de încredere și de aprecierea noastră.”, declară Smiley despre demersul său muzical transformat în declarație de adorație.

Adelina Pestrițu se numără printre tinerele care au apărut în videoclip. Influencer, cu peste 1,8 milioane de urmăritori, Adelina și-a etalat silueta perfectă într-o rochie neagră, strânsă pe corp. 

Smiley și Adelina au mai colaborat împreună și pentru videoclipul piesei „Scumpă foc”, lansat în 2022.

„Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are, a spus Adelina Pestrițu despre Smiley.

Ascultă piesa aici: 

Videoclipul este semnat de Iulian Moga, iar muzica și textul sunt semnate de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Dorian Micu, Vlad Munteanu (Doc); producția și mixul sunt create de Lucian Nagy și masterful de 2probeats.

Piesa „Cum te văd” a avut parte de o lansare imprevizibilă și spontană. Setată de echipă să se lanseze pe data de 26 iulie, melodia a fost adusă în playlist-uri pe 25 iulie, cu 12 ore mai devreme decât era planificat, din cauza unui pariu pierdut. Smiley a făcut un meci de FIFA cu Theo Zeciu, partenerul lui favorit de gaming, alături de care a și stat pe primul loc în trending zile la rând odată cu lansarea piesei „VTM”. Și cum niciun joc nu este fără miză, Theo a setat pariul ca în cazul în care Smiley pierde meciul, să lanseze pe loc noua lui piesă. „Pariu pierdut, pariu onorat. N-am avut ce face. Am pierdut și mi-am sunat echipa pe loc, să împacheteze „Cum te văd eu” și să o urce urgent pe canalul de YouTube. Mi-am auzit ceva vorbe de duh, dar eficienți cum îi știu, s-au mobilizat și s-au descurcat și astfel am avut lansarea mai devreme decât era programat, însă la timp cât să mă achit de pariul pierdut. Aia e, vorba cântecului”, a declarat Smiley despre lansarea dinaintea lansării pe care a fost nevoit să o facă de dragul jocului și al muzicii. 

Citește și: 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni