• PRO TV
  • Charlize Theron, apariție "olimpică" la Paris! La 48 de ani, a eclipsat toate tinerele vedete la ceremonia care precedă deschiderea Jocurilor Olimpice

Charlize Theron, apariție "olimpică" la Paris! La 48 de ani, a eclipsat toate tinerele vedete la ceremonia care precedă deschiderea Jocurilor Olimpice

Charlize Theron, apariție "olimpică" la Paris! La 48 de ani, a eclipsat toate tinerele vedete la ceremonia care precedă deschiderea Jocurilor Olimpice

Ediția din 2024 a Jocurilor Olimpice a atras și vedetele de la Hollywood, dar și pe cele din din industria muzicii sau a modei. Organizatorii au invitat starurile la un petrecere care a avut loc cu o zi înaintea ceremoniei de deschidere, pentru a promova evenimentul sportiv al anului.

La evenimentul care a avut loc la Fundația Louis Vuitton din Paris toate privirile au fost ațintite spre Charlize Theron. Actrița în vârstă de 48 de ani a avut o apariție impecabilă, într-o superbă rochie mini albă, asimetrică.

La soare te-ai fi putut uita, dar la Snoop Dogg ba! Rapperul american a strălucit, la propriu și la figurat, la evenimentul olimpic. Acesta a ales un costum auriu și bijuterii opulente, așa că nu avea cum să nu iasă în evidență.

Ca de obicei, Zendaya a avut o apariție perfectă – a fost întruchiparea eleganței într-o rochie neagră, lungă, cu paiete.

Serena Williams a ales un costum cu sacou și pantaloni. Intră în Galeria Foto să vezi ce alte vedete au participat la eveniment.

Gallery

​​

Se zvoneste că la ceremonia de deschidere Lady Gaga va interpreta "La Vie en Rose" împreună cu Celine Dion pe râul Sena. Celine - care încă nu a comentat oficial speculațiile – ar ar avea astfel o revenire muzicală în contextul luptei sale crunte cu Sindromul Persoanei Rigide. S-a speculat ca artista canadiană va fi recompensată cu 2 milioane de dolari pentru prestația ei.
Cu toate acestea, un comunicat din partea Jocurilor Olimpice a confirmat că niciunul dintre artiștii care vor cânta în timpul ceremoniilor nu va fi plătit.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni