• PRO TV
  • Arsenie Todiraș, fost membru al trupei O-Zone, a devenit tătic! Artistul a postat prima imagine alături de fiul său: „Cel mai frumos cadou de la iubirea mea!”

Arsenie Todiraș, fost membru al trupei O-Zone, a devenit tătic! Artistul a postat prima imagine alături de fiul său: „Cel mai frumos cadou de la iubirea mea!”

Arsenie Todiraș, fost membru al trupei O-Zone, a devenit tătic! Artistul a postat prima imagine alături de fiul său: „Cel mai frumos cadou de la iubirea mea!”

Arsenie Todiraș a împlinit 41 de ani recent și a primit în dar cel mai frumos cadou. Iubita sa, fotomodelul Agnes Matoko, a adus pe lume primul copil al cuplului.

Gallery

​Bucurie mare pentru Arsenie Todiraș, cunoscut și ca Arsenium! La începutul lunii mai, fostul membru al trupei O-Zone, și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat o fotografie alături de logodnica sa, Agnes Matoko. Fotomodelul avea o burtică uriașă și ținea în mână o ecografie cu bebelușul lor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ARSENIUM (@arsenium_official)

Logodnica lui Arsenie a născut la sfârșitul lunii iunie un băiețel perfect sănătos. Recent, artistul a postat pe contul de Instagram o imagine emoționantă alături de noul membru al familiei.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea de la iubirea mea. La mulți ani mie și fiului meu”, a scris artistul în dreptul fotografiei în care își ține bebelușul la piept, iar mămică zâmbește lângă ei. (Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus)

De când proiectul O-Zone a luat sfârșit, Arsenie Toderaș a continuat să cocheteze cu muzica, însă a rămas la fel de discret cu viața sa privată.

CITEȘTE ȘI:

​Arsenie și Agnes au fost împreună și-n urmă cu zece ani, însă au pus punct relației pentru că artistul nu era pregătit să se așeze la casa lui. Cei doi s-au împăcat la începutul anului 2023, atunci când Arsenie a decis că vrea să renunțe la burlăcie și a cerut-o de nevastă pe Agnes.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni