• PRO TV
  • Viral pe TikTok. Cum să bei din sticlă astfel încât capacul nedetașabil să nu te zgârie pe față. ”Briliant!”

Viral pe TikTok. Cum să bei din sticlă astfel încât capacul nedetașabil să nu te zgârie pe față. ”Briliant!”

Viral pe TikTok. Cum să bei din sticlă astfel încât capacul nedetașabil să nu te zgârie pe față. ”Briliant!”

Un utilizator TikTok a descoperit o modalitate simplă de a împiedica capacul să atingă fața, menținându-l în același timp atașat de sticlă.

Pe pagina For You, @davebold1 a împărtășit metoda sa într-un clip scurt.

„Capacele legate sunt cel mai rău lucru care i s-a întâmplat omenirii de la eliminarea mufei pentru căști"; „Capacele de sticlă cu fir de legătură au fost o idee proastă și stupidă. E dificil să bei din sticlă, poate dura o veșnicie pentru a reuși să înșurubezi capacul la loc”; „Chiar urăsc acest lucru”, sunt doar câteva din comentariile postate imediat după adoptarea acestei măsuri.

Începând cu luna iulie a acestui an, legislația UE prevede că toate capacele de plastic de pe recipientele de plastic de unică folosință pentru băuturi de până la trei litri trebuie să rămână atașate, informează Mirror.
@davebold1 a venit cu o idee ingenioasă. „Acesta este motivul pentru care capacele ne lovesc mereu în față. O facem greșit”, a comentat unul, în timp ce un altul a remarcat: „Asta m-ar fi salvat de atâtea ori de la a fi împuns de capac în ochi”.

@davebold1 People saying it doesnt work heres another one with a Spanish bottle @The Sun @Coca-Cola #remix #cocacola #coke #fyp #scottish #benidorm ♬ Ignition (Remix) - R.Kelly

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni