• PRO TV
  • Jennifer Aniston, șocată de afirmațiile făcute de politicianul pe care Donald Trump îl vrea vicepreședinte al SUA. Ce a spus acesta despre femeile care nu au copii

Jennifer Aniston, șocată de afirmațiile făcute de politicianul pe care Donald Trump îl vrea vicepreședinte al SUA. Ce a spus acesta despre femeile care nu au copii

Jennifer Aniston, șocată de afirmațiile făcute de politicianul pe care Donald Trump îl vrea vicepreședinte al SUA. Ce a spus acesta despre femeile care nu au copii

Senatorul american J.D. Vance, propunerea lui Donald Trump pentru funcția de vicepreședinte al SUA, a stârnit un val de revoltă în mediul online. Motivul? Mai multe comentarii controversate făcute în 2021 la adresa femeilor fără copii au fost aduse în atenția publicului.

Gallery

În filmulețul care s-a viralizat pe toate platformele de socializare, J.D. Vance îi spune jurnalistului politic Tucker Carlson, gazda de atunci a Fox News, că America este condusă de „câteva doamne cu pisici, fără copii, care duc vieți nefericite și sunt nemulțumite de alegerile pe care le-au făcut, și prin urmare doresc să facă și restul țării nefericit”.

Vance i-a menționat apoi pe Kamala Harris, pe secretarul pentru transporturi Pete Buttigieg și pe  Alexandria Ocasio-Cortez, membră a Casei Reprezentanților, scrie People. Kamala Harris are toate șansele să candideze la președinție după ce președintele Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024.

„Uitați-vă la Kamala Harris, Pete Buttigieg, Alexandria Ocasio-Cortez - întregul viitor al democraților este controlat de oameni fără copii”, i-a spus Vance lui Carlson. „Și cum poate avea sens să ne predăm țara unor oameni care nu au un interes direct în ea?”, a adăugat acesta.

Kamala Harris este mamă vitregă pentru cei doi copii ai soțului ei, Doug Emhoff. Senatorul republican J.D. Vance și soția sa Usha sunt părinții a trei copii: Ewan, în vârstă 6 ani, Vivek, care are 4 ani și fiica Mirabel, în vârstă de 2 ani.

Cum a reacționat Jennifer Aniston după afirmațiile revoltătoare făcute de senatorul american

„Pur și simplu nu pot să cred că asta vine de la un potențial vicepreședinte al Americii”, a scris Jennifer Aniston pe InstaStories, acolo unde a distribuit și un fragment din interviul oferit de Vance lui Carlson.

Jennifer Aniston a mărturisit drama prin care a trecut de-a lungul anilor în care s-a chinuit să devină mamă. Artista a încercat mai multe proceduri de fertilizare in vitro, însă fără succes.

Fosta soție a lui Brad Pitt a mai spus că se roagă ca fiica lui Vance „să fie suficient de norocoasă să aibă copiii ei într-o zi”.

Tot ce pot să spun este... Dle Vance, mă rog ca fiica dvs. să fie suficient de norocoasă să aibă copiii ei într-o zi. Sper că nu va trebui să apeleze la FIV ca o a doua opțiune. Pentru că tu încerci să îi iei și asta”, a conchis actrița care are peste 44 de milioane de fani pe Instagram.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni