• PRO TV
  • Cât a plătit un român pe un prânz, la un restaurant din Thassos. ”N-are cum să fie așa ieftin... am luat și la pachet”

Cât a plătit un român pe un prânz, la un restaurant din Thassos. ”N-are cum să fie așa ieftin... am luat și la pachet”

Cât a plătit un român pe un prânz, la un restaurant din Thassos. ”N-are cum să fie așa ieftin... am luat și la pachet”

Thassos, Grecia, este una dintre destinațiile favorite ale românilor pe timp de vară, iar un conațional a demonstrat de curând că prețurile rivalizează cu cele de pe litoralul nostru.


Un turist aflat în vacanță în Thassos și-a împărtășit experiența pe grupul de Facebook Forum Thassos și a dezvăluit și cât l-a costat masa pentru două persoane, într-o tavernă cu preparate la grătar. ”Fiecare produs costă de pe la 2 euro în sus”.

„Am ieșit la un tur de insulă cu prietenul și colegul Ștefan. Pe la jumătatea drumului ne-a izbit foamea. Greu de ales unde să ne oprim, la cât de multe taverne foarte bune știm pe insulă. Soarta ne-a adus în Panagia și ne-am oprit într-un loc preferat: Sti FouFou. Un loc perfect pentru preparate gustoase la grătar – așa cum se vede în poze. Fiecare produs costă de pe la 2 euro în sus și mereu mă abțin cu greu să mă opresc din comandat.

Mai mereu e o surpriză ce vine efectiv la masă, că nu țin minte de la o vizită la alta. Și alt lucru care îmi place aici sunt cartofii prăjiți, de 4 feluri. Am luat doar 3 feluri azi. Toate astea ne-au costat 44.3 euro. Ne-am săturat amândoi – doi pufoși – și în ultima poză e ce am luat la pachet. Practic puteam mânca 3 și ne săturam. Nu vă pun și prețurile din meniu că o să spuneți că e photoshop, că n-are cum să fie așa ieftin”, a scris românul, pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Foto. Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni