• PRO TV
  • Oana Ciocan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. La cine face referire fosta concurentă de la Survivor All Stars: „Când ești prost...”

Oana Ciocan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. La cine face referire fosta concurentă de la Survivor All Stars: „Când ești prost...”

Oana Ciocan, mesaj controversat pe rețelele de socializare. La cine face referire fosta concurentă de la Survivor All Stars: „Când ești prost...”

Oana Ciocan lovește din nou. Mesajul controversat pe care fosta concurentă de la Survivor All Stars la publicat în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare.

Gallery

Să fie aceasta liniștea dinaintea furtunii?! Oana Ciocan și-a luat urmăritorii prin surprindere cu un mesaj controversat.

Citește și:

Ce a publicat Oana Ciocan pe o rețea de socializare

Oana Ciocan este urmărită pe Instagram de 74 de mii de oameni. După ce a concurat la Survivor, tânăra a câștigat simpatia publicului, iar astăzi se bucură de o comunitate numeroasă.

În urmă cu puțin timp, tânăra a publicat un mesaj controversat pe Instagram la secțiunea InstaStory, iar fanii s-au dus imediat cu gândul că face referire la fostul ei partener.

„Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți și pe dușmanul tău ca pe tine când ești prost!”, a scris Oana Ciocan, pe InstaStory.

Citește și:

Oana Ciocan a făcut senzație la Survivor All Stars, deși nu a stat prea mult în competiție, tânăra a știut cum să își scoată atuurile în evidență.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni