• PRO TV
  • Vorbele lui Sylvester Stallone o urmăresc și-n prezent! De ce se teme Sharon Stone că va fi împușcată de un fan obsedat

Vorbele lui Sylvester Stallone o urmăresc și-n prezent! De ce se teme Sharon Stone că va fi împușcată de un fan obsedat

Vorbele lui Sylvester Stallone o urmăresc și-n prezent! De ce se teme Sharon Stone că va fi împușcată de un fan obsedat

Sharon Stone și Sylvester Stallone au fost parteneri pe marile ecrane și au legat o frumoasă prietenie! Actrița a mărturisit însă că după o discuție purtată cu starul din „Rocky” a trăit în permanență cu teama de a nu fi împușcată de un fan obsedat.

Gallery

„Mi-am petrecut întreaga carieră îngrozită că voi fi împușcată după ceva ce mi-a spus Sylvester Stallone”, a mărturisit actrița de 66 de ani la o gală de caritate organizată la Cannes.

„Ceea ce mi-a spus Sly este că dintr-o dată mergi pe stradă, toată lumea face asta (bagă mâna în buzunar) și nu știi dacă vor să scoată un stilou sau o armă. Devine atât de tulburător, pentru că toată lumea face asta, dar nu știi de ce. Trebuie să fii în permanență în gardă, să îți dai seama și să fii pregătit. Întotdeauna încerci să îți dai seama care sunt intențiile celorlalți”, a spus actrița, potrivit The Sun.

Temerile lui Sharon s-au intensificat după rolul din Basic Instinct, care a transformat-o într-o celebritate peste noapte.

Filmul a devenit unul dintre cele mai mediatizate din istoria cinematografiei. Cheia succesului său a fost scena în care personajul lui Sharon, scriitoarea de romane polițiste Catherine Tramell, își desface picioarele în timp ce este interogată de detectivul criminalist Nick Curran (Michael Douglas). Actrița nu a purtat lenjerie intimă pentru această scenă.

​Sharon spune că abia când a ajuns să vadă prima proiecție la Festivalul de Film de la Cannes din 1992 și-a dat seama cât de nepregătită era pentru faimă.

Ea a declarat pentru podcastul Don't Shoot The Messenger: „Nu am avut un make-up artist sau hair-stylist. Nu aveam nimic, nici măcar un bodyguard”.

„Imaginează-ți că ești la Cannes cu Basic Instinct și nu ai pază. Ajung la acest eveniment uriaș și sunt fani peste tot, un covor roșu de mărimea unei străzi duble și toți paparazzii poartă cravată neagră. (...) Mergem cu toții la capătul covorului roșu, eu, Michael Douglas și restul, dar fanii încep să strige „Shaaaa-ron!” - și sunt zeci de mii. Sunt într-o rochie de zi pe care am cumpărat-o de pe un raft de la un magazin din sudul Beverly Hills. (...) Când am ieșit de la festival și m-am urcat în mașină cu cei doi prieteni ai mei și am încercat să mă întorc la hotel, erau atât de mulți oameni deasupra mașinii încât prietenii mei m-au întins pe jos. Este într-adevăr ceva atunci când ești într-o mașină și fanii se dezlănțuie. Ei vor trage literalmente barele de protecție chiar de pe mașină. Vor smulge plăcuțele de înmatriculare și se vor urca pe mașină, până în punctul în care totul se face negru și nu mai poți vedea nimic de afară. (...) Am fost într-o situație în care a trebuit să apeleze la SWAT pentru a ieși cu mașina din mulțimea de oameni”, a povestit Sharon Stone.

Sharon a avut, de asemenea, cuvinte dure la adresa marilor producători de la Hollywood, care au luptat ani de zile împotriva demersului ei de a asigura femeilor un salariu egal.

Ea a declarat la același podcast, găzduit de expertul în filme Kevin Goetz: „Când cer mai mulți bani, oamenii vor să spună: 'Ei bine, la ea este doar despre bani'. Dacă primesc un telefon în care mi se va spune: 'Acesta este un film de 100 de milioane de dolari și îl vom plăti pe acest actor principal, de care, sincer, nimeni nu a auzit vreodată, cu 7 milioane de dolari, dar vrem să te plătim pe tine, pentru a fi actrița principală, cu 500.000 de dolari. Eu voi spune: „Nu, am făcut 500.000 de dolari cu Basic Instinct acum 30 de ani și acum am făcut 100 de filme, iar voi îl veți plăti atât pe acest necunoscut. Cred că ar trebui să ne plătiți fiecăruia 3,5 milioane de dolari, pentru că așa mi se pare corect și rezonabil”.

Sharon a mai declarat că nu o deranjează dacă oamenii spun despre ea că este dificilă sau divă.

„Niciun regizor care a lucrat cu mine nu va spune că sunt dificilă, doar cei care nu au lucrat cu mine vor spune asta”, a conchis Sharon.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni