• PRO TV
  • Profesorul cu fustă de la Universitatea din București ar fi căsătorit cu o femeie! Cine este și cu ce se ocupă soția acestuia

Profesorul cu fustă de la Universitatea din București ar fi căsătorit cu o femeie! Cine este și cu ce se ocupă soția acestuia

Profesorul cu fustă de la Universitatea din București ar fi căsătorit cu o femeie! Cine este și cu ce se ocupă soția acestuia

Andrei Nae, acuzat că se consideră de „gen feminin”, după ce a fost văzut purtând articole vestimentare de damă în fața studenților săi, ar fi căsătorit. Cine este și cu ce se ocupă soția acestuia

Un profesor de la Universitatea din București a stârnit un adevărat scandal în mediul online, după ce a fost fotografiat purtând haine de damă. Andrei Nae, care predă engleză de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, a apărut în fața studenților cu fustă, poșetă și pălărie de femeie.

Multe persoane l-au criticat aspru și i-au adresat cuvinte jignitoare, însă studenții săi au sărit în apărarea lui și au spus că este un profesor extraordinar, de la care au învățat foarte multe de-a lungul timpului.

„Domnul mi-a fost profesor și să știți că este un profesor extraordinar. Predă incredibil de bine și este un om foarte deștept și foarte deschis la minte. Mereu s-a comportat exemplar cu studenții săi. Nu mai judecați doar dintr-o poză. După 2 ani în care mi-a predat, vă asigur că este un om foarte inteligent, iar comentariile în genul acesta nu își au locul deloc”, a spus o studentă despre Andrei Nae.

Profesorul Andrei Nae este căsătorit cu o femeie

Ies la iveală noi detalii despre profesorul universitar Andrei Nae, cel care a fost pus la zid din cauza faptului că a purtat articole vestimentare de damă la facultatea unde predă. Potrivit ziare.com, se pare că bărbatul este căsătorit cu Bridget Moran-Nae, de asemenea profesoară și lingvist.

Aceasta a predat în mai multe țări și cunoaște engleza, franceza, germana, daneza, lituaniana și româna.

„Sunt vorbitoare nativă de engleză și franceză, vorbesc fluent germană. Sunt un profesor de limbi străine cu experiență, cu capacitatea de a se adapta studenților mei și de a încuraja multilingvismul receptiv și conștientizarea limbii. Îmi plac în special setările care mă scot din zona mea de confort și mă provoacă.

În plus, sunt calificată în educație non-formală, scris academic și vorbit în public. După ce am trăit și lucrat în 5 țări, am un talent pentru conștientizarea culturală și lingvistică, ceea ce mă face un atu pentru o școală sau o companie cu minte deschisă și progresivă. În prezent cu sediul în București, România”, a precizat Bidget, potrivit România TV, citat de ziare.com.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni