• PRO TV
  • Ce se întâmplă în aceste momente cu bebelușul în vârstă de doi ani care a fost martor la uciderea mamei sale! Femeia a fost omorâtă de soț cu un topor

Ce se întâmplă în aceste momente cu bebelușul în vârstă de doi ani care a fost martor la uciderea mamei sale! Femeia a fost omorâtă de soț cu un topor

Ce se întâmplă în aceste momente cu bebelușul în vârstă de doi ani care a fost martor la uciderea mamei sale! Femeia a fost omorâtă de soț cu un topor

Toată lumea este în stare de șoc după ce o tânără mămică din Buzău, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, chiar în fața copilului lor.

O crimă îngrozitoare a avut loc zilele trecute la Buzău, acolo unde o femeie în vârstă de 25 de ani a fost ucisă cu sânge rece de propriul ei soț. Bărbatul, într-un moment de furie și gelozie, a pus mâna pe un topor și i-a aplicat partenerei sale de viață mai multe lovituri în zona gâtului și a capului. Scena parcă desprinsă din filmele de groază s-a desfășurat în fața copilului lor de doar doi ani.

"Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatului C.B.M. constă în aceea că în data de 22.07.2024 acesta i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu un topor în zona capului şi a gâtului, care i-au provocat decesul, fiindu-i secţionată coloana cervicală, fapta fiind săvârşită în prezenţa fiului în vârstă de doi ani", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

​La scurt timp de la tragedie, bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost reținut de polițiști, sub acuzația de omor prin cruzimi:

"Luând în considerare intensitatea sporită a loviturilor, numărul acestora şi suferinţa victimei pe durata agresiunii până la producerea decesului, la care se adaugă prezenţa fiului acesteia în vârstă de 2 ani, în cauză s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor prin cruzimi", informează sursa citată.

Ce se întâmplă în aceste momente cu bebelușul de 2 ani care a fost martor la crimă

În aceste momente Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului a început demersurile de evaluare a tragediei pentru a se stabili cu exactitate ce se întâmplă cu minorul. Potrivit Știrileprotv.ro, este posibil ca, în funcție de rezultatele expertizei, să se propună instanţei stabilirea unei măsuri care să corespundă nevoilor copilului.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni