• PRO TV
  • Mihai Albu, detalii despre starea sa de sănătate la două luni după ce a fost operat de cancer: „De acum înainte toată viața...”

Mihai Albu, detalii despre starea sa de sănătate la două luni după ce a fost operat de cancer: „De acum înainte toată viața...”

Mihai Albu, detalii despre starea sa de sănătate la două luni după ce a fost operat de cancer: „De acum înainte toată viața...”

Celebrul designer a fost operat de cancer, iar acum se află în perioada de recuperare. Ce tratamente urmează Mihai Albu și care este starea sa de sănătate

În urmă cu doar două luni, Mihai Albu a fost operat de cancer la prostată, iar acum se află în perioada de recuperare. Designerul urmează cu strictețe tratamentele prescrise de medici și speră să se simtă din ce în ce mai bine, având în vedere că nu mai este nevoit să facă chimioterapie.

Înainte de a intra în operație, Mihai Albu a spus că atunci când își va reveni se va întoarce la marea sa pasiune, lucru pe care se pare că l-a și făcut deja. În cadrul unei emisiuni, designerul de pantofi a spus că va trebui sa își facă toată viața o serie de analize pentru a se asigura că boala nu va recidiva.

”Deja am o lună de când am aflat că am o analiză bună. E chiar în limita de jos a normalității și nu mai trebuie să fac chimioterapie. E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni, de acum înainte toată viața.

Până înainte de operație am fost zilnic la atelier. După operație am lipsit vreo două săptămâni de la atelier, dar am condus de acasă tot ce a trebuit”, a spus Mihai Albu, potrivit viva.ro.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni