• PRO TV
  • Ea este femeia cu care s-a fotografiat Alex Bodi în ipostaze fierbinți. Cine este Caterina Ciorba. Cei doi au plecat în vacanță în Mykonos

Ea este femeia cu care s-a fotografiat Alex Bodi în ipostaze fierbinți. Cine este Caterina Ciorba. Cei doi au plecat în vacanță în Mykonos

Ea este femeia cu care s-a fotografiat Alex Bodi în ipostaze fierbinți. Cine este Caterina Ciorba. Cei doi au plecat în vacanță în Mykonos

Ema Uta este de domeniul trecutului pentru Alex Bodi. Afaceristul și-a găsit consolarea în brațele unei tinere cu 18 ani mai mică decât el.

Gallery

Recent, Alex Bodi a publicat o fotografie în care apare în ipostaze intime alături de o domnișoară. Cei doi se află în pat, complet dezbrăcați. Imaginea a făcut furori pe internet, acolo unde s-au făcut diverse speculații în privința identității domnișoarei din așternuturile afaceristului. Se pare că este vorba despre Caterina Ciorba, o tânără de doar 20 de ani.

Cine este noua iubită a lui Alex Bodi

După separarea de Ema Uta, Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele unei tinere din Republica Moldova, care este stabilită în Dubai. Caterina Ciorba este foarte activă pe Instagram și TikTok.

Ecaterina Ciorba, cunoscută online drept Kathryn C, este noua iubită a lui Alex Bodi. Ea preferă să fie numită Caterina de către apropiați. S-a născut în Republica Moldova, dar s-a mutat la București și Dubai, conform actualitate.net.

Citește și:

Caterina a fost înșelată de soț cu Andreea Bostănică

Caterina Ciorba a fost căsătorită cu un om de afaceri din Republica Moldova. Mariajul lor s-a încheiat după ce soțul ar fi avut o aventură cu Andreea Bostănică. Au apărut zvonuri despre faptul că Andreea l-ar fi sedus pe soțul Caterinei și ar fi plecat împreună într-o vacanță în Mykonos.

Pe 17 aprilie 2023, Caterina a fost cerută în căsătorie de Noigasad, iar pe 28 iulie 2023, Andreea Bostănică ar fi zburat cu avionul personal al soțului Caterinei în Mykonos, unde au petrecut cinci zile împreună. La o lună după această escapadă, Caterina și soțul ei au postat primele imagini de la nunta lor.

Însă, la scurt timp după aceea, s-a aflat că cei doi au divorțat. Se spune că motivul separării ar fi fost infidelitatea soțului. Mai târziu, în decembrie, Andreea și afaceristul au fost văzuți împreună într-o altă vacanță, de această dată în Dubai.

citește și:

Alex Bodi și-a dus noua iubită în Mykonos

Alex Bodi și Caterina Ciorba au plecat în Mykonos, destinație de vacanță în care se află și Ema Uta, fosta logodnică a omului de afaceri. Rămâne de văzut facă fosta și actuala vor da nas în nas în această vacanță.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni