• PRO TV
  • Mesajul pe care criminalul din Buzău i l-a transmis soției sale, cu puțin timp înainte să o ucidă cu toporul: „El îți pregătea moartea...”

Mesajul pe care criminalul din Buzău i l-a transmis soției sale, cu puțin timp înainte să o ucidă cu toporul: „El îți pregătea moartea...”

Mesajul pe care criminalul din Buzău i l-a transmis soției sale, cu puțin timp înainte să o ucidă cu toporul: „El îți pregătea moartea...”

O crimă îngrozitoare a avut loc la Buzău, acolo unde o tânără mămică în vârstă de 25 de ani a fost ucisă de soțul ei cu un topor.

O tragedie fără margini a avut loc la Buzău, acolo unde o tânără mămică în vârstă de doar 25 de ani a fost ucisă cu sânge rece, în fața copilului, de propriul ei soț. Bărbatul, într-un moment absolut de gelozie, a luat un topor și a lovit-o pe partenera sa de viață de mai multe ori în zona capului și gâtului. Totul s-a desfășurat în fața copilului lor.

"Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatului C.B.M. constă în aceea că în data de 22.07.2024 acesta i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu un topor în zona capului şi a gâtului, care i-au provocat decesul, fiindu-i secţionată coloana cervicală, fapta fiind săvârşită în prezenţa fiului în vârstă de doi ani", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Înainte de a comite crima care a îngrozit o țară întreagă, bărbatul în vârstă de 36 de ani poza într-un soț perfect. În urmă cu doar câteva săptămâni acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj de dragoste pentru partenera sa, cu ocazia zilei ei de naștere:

„La mulți ani iubirea mea! Fiecare zi alături de tine este o binecuvântare, iar astăzi, mai mult ca oricând, vreau să-ți mulțumesc pentru toată bucuria și culoarea pe care o aduci în viața mea. Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de minunată și specială precum ești tu pentru mine. Te iubesc nespus!”, a scris bărbatul pe Facebook pe data de 16 iunie.

Femeia i-a răspuns la acea vreme: „Mulțumesc mult, soțul meu! Te iubesc!” 

​La scurt timp după tragedie, internauții au lăsat zeci de comentarii la postarea bărbatului, judecându-l pentru faptele sale:

„Criminalul!” // „Tu îl iubeai, el îți pregătea moartea...” // „Te-ai fi gândit că după o lună o va omorî cu toporul?!” // „Incredibil!”, sunt câteva dintre comentarii.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni