• PRO TV
  • Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Andra Volos și Lele s-au căsătorit în cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2024, într-un cadru de poveste. Cei doi au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii de la nuntă.

Gallery

​Andra Volos și Lele sunt în culmea fericirii după ce au spus cel mai important „DA” din viața lor, în fața ofițerului de stare civilă. Artistul și partenera sa de viață s-au căsătorit într-un decor de poveste în aceeași zi în care au botezat-o pe fiica lor, Kim. 

Pe rețelele de socializare cei doi îndrăgostiți au distribuit mai multe fotografii de la eveniment și au oferit chiar și primele declarații despre cel mai fericit moment din viața lor:

„Am plâns în biserică, deși nașa a plâns mult mai mult decât mine. A crezut că e mai tare și uite că i-am descoperit sentimentele intense și ne-am abținut și la cununie și la botez. (…) Bani, bogăție, fericire și sănătate, că asta contează. Multă sănătate să ne dea Dumnezeu la toti, și vouă și la toată lumea”, a declarat Andra Volos pentru Spynews.

Mai mult decât atât, potrivit sursei menționate anterior, Andra Volos a pregătit pentru eveniment patru rochii, cea purtată la cununia civilă ridicându-se la prețul de 5.000 de euro.

”Una dintre ele, sunt patru. Asta a fost doar o rochie pentru trenă, atât. Doar rochia aceasta ar fi în jur de 5.000 euro, doar aceasta”, a declarat Andra Volos.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM A ARĂTAT ANDRA VOLOS LA NUNTĂ

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni