• PRO TV
  • Horoscop zilnic 25 iulie 2024. Taurii au chef de iubire, aventură, distracție, Berbecii trebuie să aibă grijă de sănătate

Horoscop zilnic 25 iulie 2024. Taurii au chef de iubire, aventură, distracție, Berbecii trebuie să aibă grijă de sănătate

Horoscop zilnic 25 iulie 2024. Taurii au chef de iubire, aventură, distracție, Berbecii trebuie să aibă grijă de sănătate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 25 iulie 2024.

Berbec

Cu Mercur în tranzit, de astăzi, prin casa muncii și sănătății urmează o perioadă în care vei fi determinat să te organizezi mai bine în ce privesc sarcinile de muncă, activitățile gospodărești, să clarifici anumite chestiuni profesionale în raport cu unii dintre colegi. De asemenea, s-ar putea să fii mai atent cu sănătatea și să cauți să adopți un regim de viață, care să ajute în reechilibrare.


Taur

Începând de astăzi, Mercur activează casa iubirii, aventurii, creativității, distracției. Este posibil să-ți dorești să clarifici anumite aspecte, să programezi o vacanță. Pentru că astrul comunicării guvernează sectorul financiar, poți demara un proiect creativ de pe urma căruia să obții beneficii financiare.

Gemeni

De astăzi, Mercur, guvernatorul tău, începe să traverseze sectorul vieții de familie, căminului și spațiului de locuit. Urmează o perioadă în care te preocupă o reamenajare, să aduci îmbunătățiri spațiului de locuit, să rezolvi un context administrativ sau să clarifici anumite chestiuni legate de casă, patromoniu, părinți.

Rac

Cu Mercur, planeta comunicării, de astăzi, în tranzit prin casa comunicării, vei fi preocupat de a învăța lucruri noi, să porți discuții, negocieri, să faci deplasări în scop administrativ sau financiar. Ești atent la detalii și dezbați subiecte de interes profesional, începi cursuri sau aloci mai mult timp studiului personal.

Leu

Cu Mercur în tranzit prin casa banilor, de astăzi, te preocupă rezolvarea unor contexte financiare, să faci ordine și să fii mai atent la cheltuieli. S-ar putea să identifici și niște nereguli în unele plăți, să iei din urmă să verifici. De asemenea, cauți un echilibru între ce câștigi și cheltuieli.

Fecioară

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, traversează casa personalității și te ajută în toate formele de comunicare, în decizii și învățare, acumulare de informație. Poți să pui în practică idei, să revizuiești planuri și să aduci îmbunătățiri muncii.

Balanță

Mercur, planeta comunicării, începe de astăzi să-ți răscolească sectorul frământărilor interioare, subconștientului și trecutului. Urmează o perioadă favorabilă introspecției și analizei, evalurării acțiunilor și pregătirii unui plan de relansare.

Scorpion

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, a activităților de pe urma exercitării profesiei, urmează o perioadă în care ți se propune să te alături unei echipe, să lucrezi într-un proiect nou, să clarifici anumite aspecte sau să reiei un proiect mai vechi, să-ți pui în practică ideile.

Săgetător

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, de astăzi, vei încerca să-ți rezervi mai mult timp să analizezi deciziile legate de carieră. Te vei organiza mult mai bine și vei fi atent la detalii, să identifici ce nu merge sau nu a mers. De asemenea, s-ar putea să primești oferte noi de job sau colaborare, să pui în practică idei și proiecte.

Capricorn

Mercur traversează, de astăzi, sectorul cunoașterii, călătoriilor și sistemului de valori/credințe. Urmează o perioadă în care ești interesat să înveți lucruri noi, să te perfecționezi profesional, să analizezi o direcție. Îți structurezi ideile mult mai bine și susții interviuri în care poți face impresie bună.

Vărsător

Mercur, astrul comunicării, începe de astăzi să-ți traverseze sectorul financiar, al banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau banii proveniți din alte surse decât salariile, dar și sectorul relațiilor intime. Urmează o perioadă de reorganizare a situației financiare și clarificarea unor aspecte în cuplu.

Pești

Cu Mercur, de astăzi, prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, poți analiza, ajunge la concluzii, clarifica situații și iniția dialoguri, negocieri, asocieri, încheieri și semnări de contracte. Ai grijă, totuși, și nu despica prea mult firul în patru și urmărește imaginea de ansamblu!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni