• PRO TV
  • Imaginile cu noua ei ținută nici măcar nu pot fi difuzate! Bianca Censori, o nouă apariție umilitoare în public

Imaginile cu noua ei ținută nici măcar nu pot fi difuzate! Bianca Censori, o nouă apariție umilitoare în public

Imaginile cu noua ei ținută nici măcar nu pot fi difuzate! Bianca Censori, o nouă apariție umilitoare în public

Show-ul grotesc pus în scenă de Kanye West și soția lui, Bianca Censori, pare că nu se mai termină! Deși inițial părea că etalarea Biancăi în ținute sumare în public e doar o etapă în viața lor, aceste outfituri sunt din ce în ce mai revoltătoare.

Disperați după atenție, Kenye și Bianca nu se mai satura să fie urmăriți și fotografiați peste tot pe unde merg. Nici măcar atunci când merg la cinema nu se îmbracă mai decent.

Paparazzii au surprins-o pe Bianca într-o pereche de pantaloni mulați ultra scurți, care par mai degrabă lenjerie modelatoare, și un top total transparent purtat fără sutien.

Gallery

Nici cu o zi înainte Bianca nu a fost mai bine îmbrăcată, într-o ținută la fel de scandaloasă.

​Sursa foto: Profimedia


Publicația Daily Mail a cerut părerea unui specialist în PR legat de strategia folosită de Kanye West. Acesta crede că totul e făcut pentru publicitate, pentru a atrage atenția și pentru a fi non stop în atenția publiclui, prin aceste elemente de șoc.

„Kanye înțelege efectul socului și încearcă “rupă” internetul. Cred că mulți oameni încep să se simtă destul de inconfortabil din cauza faptului că își transforma partenera în ce vrea el. Pe de o parte unii cred că este controlată de el, iar pe de alta parte sunt alții care sunt de părere că această femeie este complice și pe deplin implicată în acest spectacol ciudat. Dar este un spectacol ciudat la care toată lumea participă și unii chiar se bucură de aceste fotografii destul de explicite. E clar că unele dintre rochii sunt făcute strict pentru publicitate”, spune Mark Borkowski, expert în PR.


Părinții Biancăi își fac griji pentru ea, iar prietenii ei sunt convinși că rapperul o manipulează după bunul plac. Familia este îngrijorată că artistul o etalează pe Bianca “precum un trofeu”.

“Tatăl Biancai vrea să îl confrunte pe Kanye să îl întrebe ce e în capul lui de o expune astfel pe fiica lui. El ce ar face dacă și-ar vedea fetele în aceasta ipostază în public…”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni