• PRO TV
  • Imagini emoționante cu Celine Dion! Artista a făcut baie de mulțime la Paris, în timp ce se vehiculează că a ajuns în capitala Franței pentru a cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Imagini emoționante cu Celine Dion! Artista a făcut baie de mulțime la Paris, în timp ce se vehiculează că a ajuns în capitala Franței pentru a cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Imagini emoționante cu Celine Dion! Artista a făcut baie de mulțime la Paris, în timp ce se vehiculează că a ajuns în capitala Franței pentru a cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Celine Dion aproape a izbucnit în plâns atunci când a văzut câți fani o așteptau în fața hotelului din Paris. Artista a ajuns în capitala Franței la bordul unui Bombardier BD-700 care a decolat din Las Vegas.

Gallery

​Presa străină scrie că artista ar urma să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care are loc vineri, 26 iulie.

Momentan, oficialitățile din Franța nici nu au confirmat, dar nici nu infirmat informația. Mai mult, președintele Franței, Emmanuel Macron, a declarat, marţi, la France 2, că ”ar fi o veste formidabilă” dacă Celine Dion, pe care a numit-o un „artist imens” ar participa vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Aceasta ar fi prima reprezentație a legendei pop de când și-a întrerupt turneul și s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în decembrie 2022.

CITEȘTE ȘI:

​Celine Dion s-a cazat la Royal Monceau de lângă Champs-Elysees, acolo unde este cazată și Lady Gaga, un alt potențial cap de afiș al ceremoniei de deschidere. Celine a fost teribil de emoționată când și-a întâlnit fanii în fața hotelului. Artista a făcut poze, a dat autografe și le-a mulțumit celor care au venit s-o vadă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Cântăreața canadiană a lăsat să se înțeleagă că revenirea ei pe scenă este iminentă, într-un interviu acordat Vogue Franța, în luna aprilie: „Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul meu, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”.

Ea a mai spus că lucrează în fiecare zi pentru a deveni mai puternică. „Timp de patru ani mi-am spus că nu mă întorc, că sunt pregătită, că nu sunt pregătită... Așa cum stau lucrurile, nu pot sta aici și să vă spun: 'Da, în patru luni'”, a spus ea. „Nu știu... Corpul meu îmi va spune”, a declarat Celine Dion pentru Vogue France.

Celine Dion (56 de ani) suferă de sindromul persoanei rigide, boală progresivă și incurabilă care determină organismul să-și atace propriile celule nervoase și afectează grav mobilitatea.

Fotografii: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni