• PRO TV
  • O femeie în vârstă de 38 de ani a născut un bebeluș cu patru mâini, patru picioare și două fețe! Cum explică medicii cazul teribil

O femeie în vârstă de 38 de ani a născut un bebeluș cu patru mâini, patru picioare și două fețe! Cum explică medicii cazul teribil

O femeie în vârstă de 38 de ani a născut un bebeluș cu patru mâini, patru picioare și două fețe! Cum explică medicii cazul teribil

O tânără mămică în vârstă de 38 de ani a născut un copil cu patru mâini, patru picioare și două fețe. Iată care sunt explicațiile medicilor în acest caz teribil!

Un caz șocant a avut loc în India, acolo unde Rama Devi, o mămică în vârstă de 38 de ani, a născut un bebeluș cu patru mâini, patru picioare și două fețe. Potrivit Daily Mail, copilul a murit la doar câteva ore de la naștere.

​Rama a fost transportată de urgență la spital la începutul acestei săptămâni, după ce i-a spus partenerului ei de viață că se confruntă cu dureri puternice în zona abdomenului, specifice travaliului. Femeia a fost băgată direct în sala de operații, acolo unde medicii au ajutat-o să aducă pe lume un copil.

Nu mică a fost mirarea medicilor când au observat că bebelușul avea o anomalie pentru care nu există termeni de specialitate: copilul avea patru mâini, patru picioare și două fețe. Potrivit doctorilor, explicația logică a incidentului teribil a fost provocată de faptul că trupul fătului s-a unit cu al geamănului său care nu s-a dezvoltat suficient.

Copilul a murit la cinci ore de la naștere, iar afecțiunea este atât e rară, încât medicii nu au un nume pentru ea.

Acest caz nu este unul particular. În luna noiembrie a anului trecut o femeie în vârstă de 30 de ani din India a adus pe lume un băiat cu două perechi de mâini și de picioare.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni