• PRO TV
  • Jackie Chan arată ca în anii săi de glorie. Actorul are chipul vizibil întinerit, după ce în urmă cu câteva luni fanii îl comparau cu un moș

Jackie Chan arată ca în anii săi de glorie. Actorul are chipul vizibil întinerit, după ce în urmă cu câteva luni fanii îl comparau cu un moș

Jackie Chan arată ca în anii săi de glorie. Actorul are chipul vizibil întinerit, după ce în urmă cu câteva luni fanii îl comparau cu un moș

Jackie Chan se numără printre cele mai influente personalități din lumea filmului. Are o carieră impresionantă, jucând în peste 150 de producții. La 70 de ani, este într-o formă fizică de invidiat, iar cele mai recente imagini îl arată vizibil întinerit, semn că este foarte atent la aspectul lui.

Jackie Chan a împlinit 70 de ani pe 7 aprilie. În primăvara acestui an, actorul a fost surprins cu părul cărunt, iar cârcotașii l-au numit moș. Unii se arătau îngrijorați și spuneau că starul pare fără vlagă și că ar putea fi bolnav. 

Cu doar o lună în urmă, Jackie Chan a fost văzut în Montreal, Canada. El se afla acolo pentru filmările noului film „Karate Kid”. 

@mtl_stories Jackie Chan Spotted in the Old Port of Montreal for a New movie ? ? #montréal #montreal ♬ sonido original - Rolitasssgood?

​În cele mai recente imagini, producătorul Little Big Soldier apare cu părul vopsit, iar tenul întinerit, de parcă ar fi folosit proceduri estetice. 

Foto/ Getty: Actorul Jackie Chan, actrița Gulnazar Bextiyar (alias Gulinazha) și actorul Li Chen participă la un eveniment dedicat lansării filmului „O legendă”, pe 11 iulie 2024 în Guangzhou, provincia Guangdong din China. 

​În filmul fantasy „A Legend” (2024), Jackie Chan joacă rolul unui profesor, expert în arheologie, pe nume Fang. El observă că textura artefactelor descoperite de studenții săi în timpul unei expediții la un ghețar este izbitor de asemănătoare cu un jad. După ce conduce o echipă într-o călătorie către un templu din adâncul ghețarului, ajunge într-o aventură fantastică în trecut.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos: 

Gallery

Sursă foto: Getty Images, captură video TikTok. 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni