• PRO TV
  • Cum a fost surprins tatăl lui Andrei Versace la înmormântarea fiului său! Bărbatul abia a reușit să-și privească copilul în sicriu

Cum a fost surprins tatăl lui Andrei Versace la înmormântarea fiului său! Bărbatul abia a reușit să-și privească copilul în sicriu

Cum a fost surprins tatăl lui Andrei Versace la înmormântarea fiului său! Bărbatul abia a reușit să-și privească copilul în sicriu

Părinții lui Andrei Versace sunt sfâșiați de durere după ce fiul lor s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. În cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2024, are loc înmormântarea influencerului care de-a lungul timpului a făcut furori în mediul online.

Gallery

​Andrei Pârvan, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul Versace, s-a stins din viață recent, după o lungă perioadă în care s-a izolat de familia sa. Influencerul locuia singur în apartamentul său din Sectorul 1 al Capitalei, acesta fiind și locul în care și-a dat ultima suflare. Descoperirea cadavrului a fost făcută de un paznic al complexului rezidențial, care a simțit un miros puternic ce provenea din locuința tânărului de 37 de ani. Bărbatul a sunat la 112, iar autoritățile ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Astăzi, 24 iulie 2024, Andrei Versace este condus pe ultimul drum. Familia și prietenii influencerului s-au adunat dis-de-dimineață la capela din cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care le-a fost apropiat. 

​Jurnaliștii CANCAN au fost prezenți inclusiv la înmormântarea influencerului, de unde au transmis informații de ultim moment. Potrivit acestora, trupul neînsuflețit al lui Andrei a fost depus într-un Sicriul alb, înconjurat de coroane de flori albe aduse de cei dragi. 

În fața capelei a fost surprins tatăl lui Andrei Versace, Ion Pârvan, care a stat pe o bancă minute în șir, uitându-se în gol. Bărbatul a îmbrăcat haine de doliu, iar singurul accesoriu pe care l-a purtat a fost o pereche de ochelari de soare care să îi ascundă lacrimile.

„Sunt devastată! Dar măcar și-a găsit el liniștea, fiindcă el era supărat continuu.”, i-a mărturisit mama lui Andrei Versace unei apropiate.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni