• PRO TV
  • Ion Țiriac a cumpărat un tablou pictat de fiica lui Ilie Năstase! Cât a plătit miliardarul pentru lucrarea Alessiei: „Suma corectă”

Ion Țiriac a cumpărat un tablou pictat de fiica lui Ilie Năstase! Cât a plătit miliardarul pentru lucrarea Alessiei: „Suma corectă”

Ion Țiriac a cumpărat un tablou pictat de fiica lui Ilie Năstase! Cât a plătit miliardarul pentru lucrarea Alessiei: „Suma corectă”

Alessia, una dintre fiicele lui Ilie Năstase, este studentă la Paris, în domeniul artei, iar de curând a avut o expoziție de tablouri. Ion Țiriac a cumpărat o pictură, iar tânăra a dezvăluit suma pe care a primit-o.

Una dintre fiicele Ilie Năstase , studentă la Paris în domeniul artei, a avut de curând o expoziție de artă. Miliardarul Ion Țiriac, impresionat de munca tinerei, a achiziționat un tablou, iar suma pe care a plătit-o a fost de aproximativ 500 de euro.

„Arta a fost prima mea pasiune de când aveam patru, cinci ani. Când stăteam la casă mă duceam în fiecare zi şi desenam un pod, pictam. În fiecare zi făceam ceva nou. Mereu am ştiut că ăsta e drumul meu. Știu că Ion Ţiriac a cumpărat un tablou.

A făcut-o şi pentru că i-a plăcut mult ce am făcut la expoziţia pe care am avut-o. Cu 400-500 de euro l-a cumpărat, suma corectă”, a declarat Alessia Năstase, pentru orangesport.ro.

Fiica lui Ilie Năstase a început, de curând, un stagiu de internship în social media și are în plan să combine pasiunea sa pentru artă cu alte domenii, precum marketingul.

„Vreau să mă concentrez pe arta mea şi să o duc în alte domenii, să lucrez şi în marketing, dar să folosesc şi arta în drumul ăla. Vacanţa mea e mai scurtă, am terminat (n.r. - anul universitar) în mai şi încep în august. Mă întorc des, dar tot mi se face dor de România.

Acum o lună am început un intership. Sunt social media manager pentru Maison Couture din Mall Băneasa şi mă ocup pe partea asta. Plănuiesc să stau aici până plec la Paris. Eu mereu vrobesc cu prietenii de la facultate şi le zic cât de frumoasă e Romania. Anul trecut a vizitat o prietenă şi mi-a spus că o să mai vină, că i-a plăcut foarte mult", a mai spus tânăra.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni