• PRO TV
  • (P) Transformă-ți zâmbetul la Centrul Stomatologic Dentus•Dentino

(P) Transformă-ți zâmbetul la Centrul Stomatologic Dentus•Dentino

(P) Transformă-ți zâmbetul la Centrul Stomatologic Dentus•Dentino

Când te gândești să îți îmbunătățești zâmbetul, ești la doar un pas de a descoperi cel mai profesionist serviciu pe care îl poate oferi o clinică dentară în București. Centrul de Stomatologie Dentus Dentino te așteaptă cu o gamă completă de servicii dentare, tehnologie de ultimă oră și o echipă de medici specializați în estetică dentară, gata să îți transforme zâmbetul în modul cel mai plăcut și eficient.

Dacă ai nevoie de un aparat dentar in Bucuresti, la Dentus Dentino găsești soluții personalizate care răspund nevoilor tale specifice. Nu doar că vei beneficia de un tratament ortodontic de excepție, dar întregul proces va fi adaptat ritmului și stilului tău de viață.

Consultul inițial - primul pas către zâmbetul tău ideal

Totul începe cu o vizită la clinica dentara din Bucuresti, unde vei fi întâmpinat de un mediu cald și primitiv. Aici, primul pas este consultul inițial. În această etapă, îți vom face o evaluare completă a sănătății dentare.

Folosim radiografii digitale pentru a detecta orice probleme ascunse și pentru a planifica cel mai eficient tratament. Îți vom răspunde la toate întrebările și îți vom explica fiecare procedură recomandată, astfel încât să te simți încrezător în alegerile făcute.

Varietatea de tratamente – adaptate nevoilor tale

Dentus Dentino oferă o gamă largă de tratamente, de la igienizări periodice, plombe și extracții, până la proceduri mai complexe cum ar fi implanturile dentare, reabilitările totale pe 4/6/8 implanturi, estetică dentară cosmetică dentară. Indiferent de complexitatea cazului tău, la noi găsești soluțiile adecvate pentru a avea din nou un zâmbet strălucitor.

Ortodonția la Dentus Dentino – un proces personalizat

Când vine vorba de ortodonție, fiecare pacient este unic. Acesta este motivul pentru care tratamentele noastre ortodontice (aparatul dentar fix și aparatul dentar mobil - aligners), sunt personalizate. Înainte de a începe tratamentul, planificăm fiecare etapă cu grijă, considerând factori precum vârsta, stilul de viață și obiectivele personale de estetică.

De la aparatele dentare tradiționale, metalice, la opțiuni mai estetice, cum ar fi cele ceramice, de safir sau invizibile (Alignerele OLA și Invisalign), te asigurăm că alegerea făcută este cea mai bună pentru tine.

Tehnologia de vârf – pentru rezultate superioare

La Dentus Dentino, investim constant în tehnologie de ultimă generație. De la scannere intraorale care permit vizualizări 3D ale cavității bucale, la tehnici avansate de anestezie care minimizează disconfortul, totul este gândit pentru confortul și satisfacția ta. Această tehnologie avansată nu doar că îmbunătățește calitatea tratamentelor, dar reduce și timpul petrecut în scaunul dentistului.

 

Urmărirea progresului și ajustările necesare

Pe parcursul tratamentului ortodontic, vei efectua controale regulate pentru ca medicul să monitorizeze progresul și să facă ajustările necesare (ex. activarea aparatului dentar). Acest lucru este vital pentru a te asigura că tratamentul tău avansează conform planului și că rezultatele finale vor fi exact așa cum îți dorești.

Finalizarea tratamentului – spre un zâmbet nou

Ajungând la finalul tratamentului, te vei bucura nu doar de un zâmbet estetic, dar și de o sănătate orală îmbunătățită. Finalizarea tratamentului este un moment de sărbătoare, deoarece reprezintă încununarea multor luni de eforturi și ajustări. La Dentus Dentino, finalizăm fiecare tratament cu o sesiune de albire profesională, pentru a te asigura că zâmbetul tău va străluci la potențialul maxim.

Gata să-ți transformi zâmbetul?

Vizitează Centrul Stomatologic Dentus Dentino, alegerea de top pentru oricine caută o clinică dentară în București. Aici, vei găsi nu doar expertiza medicală de care ai nevoie, dar și o echipă care se dedică în totalitate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni