• PRO TV
  • Actrița care s-a plâns că a ratat roluri pentru „că e prea frumoasă”, apariție irezistibilă într-o rochie nude cu decupaje îndrăznețe

Actrița care s-a plâns că a ratat roluri pentru „că e prea frumoasă”, apariție irezistibilă într-o rochie nude cu decupaje îndrăznețe

Actrița care s-a plâns că a ratat roluri pentru „că e prea frumoasă”, apariție irezistibilă într-o rochie nude cu decupaje îndrăznețe

Eiza Gonzalez a făcut furori pe covorul roșu la un eveniment caritabil organziat de Gala One în Saint-Tropez. Actrița în vârstă de 34 de ani a hipnotizat audiența într-o rochie nude cu decupaje îndrăznețe.

Gallery

​Este una dintre cele mai sexy actrițe din lume și la un moment dat chiar s-a plâns că a ratat roluri pentru că „e prea frumoasă”.

„Îmi amintesc că am fost propusă pentru multe proiecte, dar le-am ratat pentru că mi se spunea:  «E prea frumoasă sau prea sexy pentru acest rol!», iar eu mă gândeam  «Dar Margot Robbie? Ea e cea mai sexy, cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viața mea»”, a declarat actrița într-un interviu pentru InStyle.

La evenimentul organizat la Clubul de Golf din Saint-Tropez, Eiza și-a etalat silueta fără cusur. Rochia nude i-a pus în valoare bustul generos, picioarele interminabile și abdomenul tonifiat. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița a pozat alături de mai multe staruri pe covorul roșu, printre care și artista Camila Cabello.

Ea și-a accesorizat ținuta cu un colier auriu și o pereche de cercei statement. Cu părul prins și un make-up super natural, actrița din „Ambulance” a arătat pur și simplu fabulos.

S-a iubit cu mai mulți bărbați celebri

Mexicanca a frânt câteva inimi de-a lungul timpului, iar într-un interviu recent a mărturisit că nu mai vrea să meargă la întâlniri.  

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

„Nu mai caut. Și cu cât îmbătrânesc, cu atât îmi este mai greu, pentru că eu nu mă joc. Intru într-o relație și dau totul. Nu am de gând să fac nimic pe jumătate”, a declarat ea pentru InStyle. Ultima relație a Eizei a fost cu jucătorul NBA Ben Simmons. Actrița s-a mai iubit cu Jason Momoa, Timothee Chalamet, Liam Hemsworth și Josh Duhamel.

Chiar dacă momentan nu se gândește la întâlniri, Eiza a mărturisit că „moare de nerăbdare să aibă copii”.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni