• PRO TV
  • Ce i-a făcut Shannen Doherty soțului ei, cu câteva ore înainte să moară. ”A înșelat-o și după ce a aflat că are cancer”

Ce i-a făcut Shannen Doherty soțului ei, cu câteva ore înainte să moară. ”A înșelat-o și după ce a aflat că are cancer”

Ce i-a făcut Shannen Doherty soțului ei, cu câteva ore înainte să moară. ”A înșelat-o și după ce a aflat că are cancer”

Recent, Shannen Doherty a murit în pace în casa ei din Malibu, înconjurată de cei dragi.

Gallery

Pentru că prietenii și familia se temeau că soțul lui Shannen, Kurt Iswarienko, de care aceasta era despărțită, ar putea avea vreo pretenție la moștenire și la averea de câteva milioane de dolari, actrița a semnat actele de divorț cu câteva ore înainte să moară, la 53 de ani, după nouă ani de luptă cu cancerul la sân.

”Știam că este foarte rău”, a dezvăluit un prieten al lui Doherty pentru Page Six, despre diagnosticul acesteia. ”S-a luptat atât de mult, este atât de nedrept... Shannon a murit înainte că divorțul să fie declarat de tribunal. Tot ce ne-am dorit a fost ca Shannen să-și îndeplinească ultima dorință - să moară ca femeie divorțată”.

Doherty a fost devastată să afle că Iswarienko a înșelat-o în perioada în care avea cancer. ”Prietenii lui Shannen erau furioși pe Kurt. A înșelat-o și a avut și o relație ilicită. Ea credea că a înșelat-o cu mai multe femei - când avea cancer. Nu poți ierta așa ceva”, a declarat sursa menționată mai sus.
Conform TMZ, la două zile după moartea ei, un judecător i-a îndeplinit ultima dorință și a pronunțat divorțul.
Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni