• PRO TV
  • Kate Middleton apelează la un remediu natural în lupta cu cancerul! Ce obișnuiește să facă Prințesa de Wales

Kate Middleton apelează la un remediu natural în lupta cu cancerul! Ce obișnuiește să facă Prințesa de Wales

Kate Middleton apelează la un remediu natural în lupta cu cancerul! Ce obișnuiește să facă Prințesa de Wales

Prințesa de Wales, diagnosticată cu cancer anul acesta, a apelat la un remediu natural care ar putea să o ajute în lupta cu boala, pe lângă toate tratamentele medicilor săi.

Gallery

​Kate Middleton se luptă cu toate puterile pentru a învinge cea mai cruntă boală din câte există. Pe lângă chimioterapie, soția Prințului William a apelat la un remediu natural, iar în cadrul unei postări recente menționează că starea sa de sănătate se îndreaptă, deja, spre bine.

În afara medicamentelor prescrise de specialiști, Prințesa de Wales se bazează pe importanța naturii și a aerului curat. O sursă apropiată cuplului regal a menționat că soția următorului moștenitor la tronul Regatului Unit al Marii Britanii iese la plimbări lungi pe plajă sau în medii naturale.

„Cred în puterea naturii de a ne sprijini dezvoltarea și bunăstarea, aducându-ne atât bucurie, cât și ajutându-ne să ne menținem sănătoși din punct de vedere fizic, mental și spiritual.

Fac progrese bune, însă oricine care a făcut chimioterapie știe că există zile bune și zile rele. În acele zile rele te simți slăbit, obosit și trebuie să îți lași corpul să se odihnească. Dar, în zilele bune te simți mai puternic și vrei să profiți din plin de acest sentiment”, a fost mesajul transmis de Kate Middleton.


Foto: Getty, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni