• PRO TV
  • Ți se rupe sufletul! Ce mesaj au scris părinții lui Andrei Versace pe coroana funerară a fiului lor

Ți se rupe sufletul! Ce mesaj au scris părinții lui Andrei Versace pe coroana funerară a fiului lor

Ți se rupe sufletul! Ce mesaj au scris părinții lui Andrei Versace pe coroana funerară a fiului lor

Părinții lui Andrei Versace sunt sfâșiați de durere după ce au aflat că fiul lor s-a stins din viață la doar 37 de ani. Iată ce mesaj au scris pe coroana funerară!

Gallery

​Andrei Versace a fost găsit decedat în apartamentul său din Sectorul 1 al Capitalei, după ce un paznic al complexului rezidențial a simțit un miros puternic ce se resimțea din locuința influencerului. Oamenii legii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul și să anunțe că tânărul în vârstă de 37 de ani își pierduse viața cu cel puțin 7 zile înainte de a fi găsit fără suflare. 

Imediat după descoperirea tragică, trupul neînsuflețit al lui Andrei a fost transportat la INML, unde medicii legiști au efectuat necropsia. Din cauza stadiului avansat de putrefacție al cadavrului va dura aproximativ un an până când se va afla cauza reală a decesului. 

Luni, 22 iulie 2024, familia lui Andrei Versace a ridicat cadavrul influencerului și l-au depus la capela din cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului, acolo unde cei care l-au cunoscut pe tânăr pot veni să îi aducă un ultim omagiu. 

​Ce mesaj au scris părinții lui Andrei Versace pe coroana funerară a fiului lor

Jurnaliștii CANCAN au fost prezenți la priveghiul lui Andrei Versace și au postat inclusiv imagini de la ceremonia de comemorare a tânărului. În fotografii se poate observa o coroană funerară specială, depusă lângă sicriu de mama și tatăl influencerului. 

Astfel, părinții lui Andrei Versace au scris următorul text pe panglica atașată coroanei de flori:

„Te vom iubi mereu, tata, mama și fratele”

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni