• PRO TV
  • Un pensionar crede că a înțeles cum se câștigă premiul cel mare la Loto. Care este secretul lui: ”Sunteți pregătiți să câștigați?”

Un pensionar crede că a înțeles cum se câștigă premiul cel mare la Loto. Care este secretul lui: ”Sunteți pregătiți să câștigați?”

Un pensionar crede că a înțeles cum se câștigă premiul cel mare la Loto. Care este secretul lui: ”Sunteți pregătiți să câștigați?”

Ray Spiller (71 de ani) este atât de convins că va câștiga la Loto încât a pregătit deja câteva sticle de șampanie pentru a sărbători.

Acesta joacă deja de 30 de ani la Loto, dar acum câteva luni, Ray a încercat să vadă dacă oamenii vor să intre într-un fel de sindicat, să cumpere bilete împreună și să-și mărească astfel șansele de câștig.

Ray se aștepta să găsească câțiva doritori, în schimb numărul acestora a crescut la peste 70, astfel că i-a împărțit în opt grupe. Aceste grupe sunt atât de populare încât există o listă de așteptare pentru cei care speră să câștige și ei la Loto. De fiecare dată când se strâng 9 oameni noi, Ray mai creează un grup, al fiind întotdeauna cel de-al zecelea.

Această schemă a apărut și în serialul BBC The Syndicate, unde lucrătorii de la un supermarket și-au unit forțele pentru a câștiga la loterie. Ray, care trăiește în Broomfield, Essex, spune: ”Câștigul cel mai va veni curând. Eu le spun tuturor membrilor - se va întâmpla”.

Ce trebuie să știi despre sindicate:
- sindicatele ar trebui să desemneze un manager care să aleagă numerele, să cumpere biletele și să colecteze și distribuie fondurile
- nu există limită de persoane într-un sindicat - dar cu cât sunt mai mulți, cu atât câștigul va fi mai mic
- pentru transparență, managerul ar trebuie să spună grupului ce numere joacă și cât cheltuie pe bilete

Foto: Shuterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni