• PRO TV
  • Mama lui Andrei Versace, sfâșiată de durere la căpătâiul fiului ei! Ce a făcut femeia la priveghi, de față cu toată lumea: „Te vom iubi mereu”

Mama lui Andrei Versace, sfâșiată de durere la căpătâiul fiului ei! Ce a făcut femeia la priveghi, de față cu toată lumea: „Te vom iubi mereu”

Mama lui Andrei Versace, sfâșiată de durere la căpătâiul fiului ei! Ce a făcut femeia la priveghi, de față cu toată lumea: „Te vom iubi mereu”

Mama lui Andrei Versace își strigă durerea după moartea fiului ei! Femeia a ridicat de la INML trupul neînsuflețit al influencerului, iar în acest moment se pregătește de înmormântare.

Gallery

​Andrei Versace a fost găsit decedat la data de 20 iulie 2024, în apartamentul său de lux din zona de nord a Capitalei. Nu se cunoaște cu exactitate data la care tânărul în vârstă de 37 de ani a murit deoarece trupul său neînsuflețit a fost descoperit de oamenii legii după ce un paznic al complexului rezidențial a sunat la 112, semnalând un miros puternic ce se resimțea din locuința bărbatului. Potrivit primelor informații din anchetă, cadavrul lui Andrei se afla într-un stadiu avasat de putrefacție. 

Luni, 22 iulie 2024, familia lui Andrei Versace s-a prezentat la INML pentru a ridica cadavrul influencerului. Fratele și părinții bărbatului au decis ca trupul neînsuflețit al acestuia să fie transportat cu o mașină de pompe funebre până la o Capelă din cartierul Berceni al Bucureștiului. Acolo, oamenii care l-au cunoscut pe tânăr pot veni pentru a-i aduce un ultim omagiu.

​Mama lui Andrei Versace, sfâșiată de durere la căpătâiul fiului ei

Trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost depus la capela din cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului. Acolo, familia influencerului a organizat un priveghi la care toți cei care l-au cunoscut pe „Regele Fițelor” au fost invitați să vină pentru a-i aduce un ultim omagiu.

În imaginile surprinse de CANCAN se poate observa cum mama lui Andrei Versace se află la căpătâiul fiului ei, devastată de durere în urma pierderii copilului său. Femeia a apărut la priveghi îmbrăcată în negru din cap până în picioare și cu un chip extrem de trist.

Aceasta a adus și o coroană funerară pe care scria: „Te vom iubi mereu, tata, mama și fratele”.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni