• PRO TV
  • În prag de faliment și expulzat de la Hollywood, Kevin Spacey a fost fotografiat recent la o gală din Italia! Cum a reacționat actorul când a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea la eveniment

În prag de faliment și expulzat de la Hollywood, Kevin Spacey a fost fotografiat recent la o gală din Italia! Cum a reacționat actorul când a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea la eveniment

În prag de faliment și expulzat de la Hollywood, Kevin Spacey a fost fotografiat recent la o gală din Italia! Cum a reacționat actorul când a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea la eveniment

Kevin Spacey a fost fotografiat recent la dineul de gală Nation Award of Michael Curatolo în Taormina, Italia. Este una dintre rarele apariții ale actorului „expulzat” de la Hollywood după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

Gallery

​Chiar dacă a fost găsit nevinovat în instanță, Kevin Spacey a mărturisit recent că și-a pierdut casa și că este în prag de faliment. Mai mult, starul din „House of Cards” a declarat printre lacrimi în timpul emisiunii lui Piers Morgan că s-a gândit inclusiv la sinucidere după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

În 2018, Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală de patru bărbați, iar de atunci cariera lui a intrat în declin.

În urmă cu un an, actorul a fost găsit nevinovat pentru toate cele nouă capete de acuzare, care au fost formulate împotriva lui pentru infracţiuni sexuale, într-un proces deschis la Londra.

Kevin Spacey s-a numărat printre invitații de la gala Nation Award of Michael Curatolo, care a avut loc zilele trecute în Taormina, Italia.

Kevin a purtat un costum de culoare albastru pastel, pe care l-a asoratat cu o cămașă roz pal. La un moment dat, fotografii prezenți la eveniment au surprins câteva cadre cu celebrul actor și frumoasa Mădălina Ghenea, aflată și ea pe lista de invitați. Actrița a mers să-l salute pe Kevin Spacey, iar apoi s-a așezat la aceeași masă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Actorul a fost extrem de încântat de prezența frumoasei românce, iar după ce i-a strâns mâna, cei doi au purtat o conversație de câteva minute și au stat la poze. Mădălina a postat și la InstaStories o fotografie alături de celebrul actor.

Actrița a arătat superb într-o rochie maro, lungă până la podea, cu un decolteu adânc și o eșarfă vaporoasă cu imprimeu leopard. 

Și presa străină a scris de întâlnirea celor doi actori de la gala din Taormina. Daily Mail a amintit că Mădălina Ghenea a fost supranumită „cea mai sexy femeie de pe planetă” și că în trecut a fost în relații cu o serie de staruri de la Hollywood, inclusiv Leonardo DiCaprio și Gerard Butler.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni