• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan Markle aveau nume de cod pe vremea când făceau parte din Familia Regală! Cum erau numiți de către angajați

Prințul Harry și Meghan Markle aveau nume de cod pe vremea când făceau parte din Familia Regală! Cum erau numiți de către angajați

Prințul Harry și Meghan Markle aveau nume de cod pe vremea când făceau parte din Familia Regală! Cum erau numiți de către angajați

Angajații Familiei Regale Britanice sunt obligați să respecte o serie de reguli stricte, mai ales atunci când vine vorba despre cei pentru care lucrează. Toți au nume de cod, iar acum s-a aflat cum erau numiți Prințul Harry și Meghan Markle.

Gallery

​Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale, însă numele de cod pe care le foloseau angajații sunt și acum de mare interes.

Când a părăsit Regatul Unit, Prințul Harry a întâmpinat probleme juridice, dat fiind faptul că Ministerul de Interne nu l-a mai putut proteja cu aceleași măsuri de securitate, deci numele de cod nu mai era valabil.

Înainte de a obține titlurile de Prinț și Prințesă de Wales, Kate Middleton și Prințul William aveau ca nume de cod inițialele „DC”, care au devenit Daphne Clark și Danny Collins.

Același lucru s-a întâmplat și cu Harry și Meghan Markle. Potrivit British Heritage Travel, cei doi aveau ca nume de cod Davina Scott și David Stevens.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni