• PRO TV
  • Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv! PRO TV, lider absolut de audiență

Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv! PRO TV, lider absolut de audiență

Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv! PRO TV, lider absolut de audiență

Campioana României față în față cu echipa care a câștigat campionatul în Israel! Premisele unei seri în care cei de acasă au trăit emoțiile la cote înalte. În turul doi preliminar al calificărilor din Champions League, echipa condusă de Charalambous, FCSB, a ajuns fără niciun fel de emoții! Însă, jocurile tari abia au început. Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, românii au fost cu ochii pe meciul echipei lor favorite și au susținut-o până în ultimul minut!

Campioana României a ajuns în această etapă după ce a învins-o pe Virtus cu un scor incredibil de 11-1, tur - retur, în timp ce campioana Israelului a fost direct calificată și a început aseară parcursul european.

Prima repriză dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv s-a încheiat fără gol marcat, însă cu numeroase ocazii care au dat speranțe fanilor! Spre șocul tuturor, în minutul 71, Dan Biton a marcat și i-a dus pe israelieni în avantaj, însă FCSB a recuperat rapid și doar patru minute mai târziu a egalat, prin golul reușit de Joyskim Dawa! Până la final, cele două echipe nu au mai marcat, iar fluierul de final a surprins tabela la 1 -1.

Meciul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:30 – 22:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.7 puncte de rating și 29.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.0 puncte de audiență și 19.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit emoția primei manșe de calificare, iar în minutul de aur, la ora 22:27, peste 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul din teren și din tribune.

Meciul retur se joacă săptămâna viitoare, la Budapesta, iar FCSB trebuie să dea totul pentru a reuși calificarea!

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni