• PRO TV
  • Fiica Antoniei își întrece mama în frumusețe. Cântăreața, fascinată de cât de frumoasă e Maya

Fiica Antoniei își întrece mama în frumusețe. Cântăreața, fascinată de cât de frumoasă e Maya

Fiica Antoniei își întrece mama în frumusețe. Cântăreața, fascinată de cât de frumoasă e Maya

Mulți o consideră pe Antonia cea mai frumoasă femeie din România, așa că nu este de mirare că și fiica ei, Maya, i-a moștenit trăsăturile. Artista a publicat o imagine pe rețelele de socializare cu adolescenta, fiind fascinată de cât de frumoasă s-a făcut.

Maya împlinește 14 ani în aceasta vară și pare că nu a moștenit doar frumusetea mamei, ci și apetitul ei pentru showbiz. De curând, adolescenta a urcat pe scenă alături de Alex Velea, dând senzația că e făcută pentru a străluci în lumina reflectoarelor.

„Inițial am crezut că e Antonia, dar apoi am realizat că e Maya”, „Este cea mai frumoasă fiică de artist din România”, „Arată minunat, seamănă și cu Antonia, și cu Vincenzo!”, „Maya dansează natural, are talent de artistă. Se vede fericirea pe chipul ei”, „La fel de superbă ca mama ei. Mă bucur că sunt împreună” – au fost reacțiile celor care au văzut-o pe scenă la Neversea alături de Alex Velea.

“Cum este posibil să fii atât de frumoasă?”, se întreabă și Antonia, fascinată de look-ul fiicei sale.


Antonia a devenit mamă la 21 de ani, când a născut-o pe Maya, din relația cu Vincenzo Castellano. Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani, din 2011 până în 2020. Despărțirea lor a început în 2013 și a fost prelungită din cauza neînțelegerilor apărute. În prezent, Maya locuiește în Italia cu tatăl ei, dar are întâlniri frecvente cu mama sa, cu care are o legătură specială.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni