• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 iulie 2024. Fecioarele sunt tratate cu răceală în viața amoroasă, Taurii trebuie să se concentreze să obțină mai mulți bani

Horoscop zilnic 24 iulie 2024. Fecioarele sunt tratate cu răceală în viața amoroasă, Taurii trebuie să se concentreze să obțină mai mulți bani

Horoscop zilnic 24 iulie 2024. Fecioarele sunt tratate cu răceală în viața amoroasă, Taurii trebuie să se concentreze să obțină mai mulți bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 iulie 2024.

Berbec

Modul în care vei știi să porți astăzi niște negocieri va determina încheierea unui contract sau rezolvarea unui context profesional, care ți-a adus provocări și tensiuni. Va fi nevoie să iei o decizie, care să-ți îndeplinească dorințele și nevoile.



Taur

Astăzi este momentul să te concentrezi pe ceea ce te face să te simți în siguranță, cum să obții mai mulți bani. Ești într-o formă excelentă să rezolvi anumite chestiuni birocratice, să pui la punct un proiect. Chiar dacă mai apar blocaje și trebuie să faci mai multe eforturi, continui. Intuiția te va salva într-o situație care scoate la suprafață anumite vicii într-o relație de prietenie.

Gemeni

Astăzi ești determinat și conștient să repari o situație în sfera profesională, privind imaginea și reputația. Pe de altă parte, ești entuziasmat de un proiect pe care-l vei prelua în perioada următoare. Din partea șefilor vei avea surpriza că ți se recunosc meritele.

Rac

Astăzi este posibil să primești niște lecții de viață și vei avea o stare introspectivă. De asemenea, descoperi ceea ce prețuiești cu adevărat. La serviciu, pot să apară unele probleme pe care cu greu le rezolvi. Încearcă și relaxează-te, pentru că totul are o rezolvare!

Leu

Finanțele intră astăzi lista ta de priorități și realizezi că este nevoie să aduci o schimbare. Dacă trebuie să intri în posesia unor bani, apare un blocaj. Saturn nu te lasă să cheltui și amână lucrurile până îți vei da seama ce modificări trebuie să adopți în regimul banilor.


Fecioară

Deși ziua poate să înceapă cu o atitudine rece din partea partenerului, reacționezi bine și cauți să nu îi arăți că te afectează. Dacă ești singur, s-ar putea să te frămânți cu privire la acțiunile tale în raport cu o persoană cu care încerci să legi o relație. Ceva te oprește să mergi mai departe.

Balanță

Deși pare că ziua de astăzi aduce provocări la locul de muncă, lucrurile se vor relaxa pe măsură ce ziua avansează. Împărtășirea idealurilor și convingerilor cu cei cu care lucrezi îți dă un impuls să continui pe drumul pe care ai început.

Scorpion


La începutul zilei este posibil să intri în conflicte cu partenerul din cauza copiilor, dacă sunteți părinți, sau a unei destinații de vacanță, pentru că nu vă hotărâți mai repede încotro să mergeți și deja ați pierdut mai multe oferte.

Săgetător

Astăzi ai nevoie să-ți explorezi lumea interioară, cauți siguranța emoțională de care ai nevoie și pe care o poți obține de la familie. Partenerul are și el un rol important și este suport moral. S-ar putea să fii indecis sau să apară și unele blocaje în comunicarea și interacționarea cu părinții.

Capricorn

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării, și te ajută să ai un randament bun, să te concentrezi pe sarcinile pe care le ai de rezolvat, astfel încât la finalul zilei să fii mulțumit. Poți negocia, încheia sau semna un contract cu beneficii mai mari decât ai avut până acum.

Vărsător

Astăzi te afli într-o formă bună pentru activități creative, de divertisment, care să te pună în valoare. Ai un nivel de energie mare și te poți afirma ușor. Apar și provocări de natură financiară, însă recomandarea astrelor este să apelezi la intuiție. Dacă ai răbdare, vei găsi soluții bune.

Pești

Deși din contextul astral de astăzi face parte și Saturn, care aduce multă responsabilitate, dar și restricții, te afli într-o formă bună pentru a gestiona situațiile care apar. La serviciu apar momente când te simți copleșit, dar reușești să te concentrezi și să închei ziua mulțumit.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni