• PRO TV
  • N-ai cum să nu-l iubești! Cum i-a făcut octogenarul Anthony Hopkins ziua mai frumoasă unei fetițe care l-a recunoscut într-un restaurant

N-ai cum să nu-l iubești! Cum i-a făcut octogenarul Anthony Hopkins ziua mai frumoasă unei fetițe care l-a recunoscut într-un restaurant

N-ai cum să nu-l iubești! Cum i-a făcut octogenarul Anthony Hopkins ziua mai frumoasă unei fetițe care l-a recunoscut într-un restaurant

Cu o carieră impresionantă în cinematografie, Anthony Hopkins este considerat unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile. A câștigat de două ori premiul Oscar, iar majoritatea cinefililor și-l amintesc din rolul magistral pe care l-a făcut în pelicula „Tăcerea mielilor”.

Gallery

Când vine vorba de interacțiunea cu fanii, Anthony Hopkins merită o distincție pentru felul în care se comportă cu ei chiar și atunci când nu știe că este fotografiat de paparazzi.

Ajuns la 86 de ani, Anthony Hopkins iubește viața și împarte zâmbete peste tot unde apare. Are câteva milioane de fani pe conturile de socializare, acolo unde adoră să posteze filmulețe în care dansează, face drumuții sau se distrează alături de prieteni.

Recent, starul de la Hollywood a fost surprins de paparazzi în timp ce lua masa la un restaurant cu specific grecesc din Malibu. Actorul era însoțit de asistentul său, Juan Miguel.

Anthony a comandat supă de linte, vinete la grătar și a băut apă minerală. La plecare, a fost oprit de o fetiță de doar câțiva anișori care l-a rugat să facă o poză cu familia ei, scrie Daily Mail.

„Sigur că da!”, a răspuns acesta zâmbitor, după care și-a rugat asistentul să le facă o poză cu telefonul mobil. Fericită, fetița l-a îmbrățișat pe simpaticul actor, iar imaginile adorabile cu cei doi au fost surprinse de paparazzi. (Vezi fotografiile în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni