• PRO TV
  • Surpriză la Jocurile Olimpice de Vară 2024! Celebrul Snoop Dogg va purta torţa olimpică pe străzile unei suburbii din nordul Parisului

Surpriză la Jocurile Olimpice de Vară 2024! Celebrul Snoop Dogg va purta torţa olimpică pe străzile unei suburbii din nordul Parisului

Surpriză la Jocurile Olimpice de Vară 2024! Celebrul Snoop Dogg va purta torţa olimpică pe străzile unei suburbii din nordul Parisului

Apariție neașteptată la Jocurile Olimpice de Vară 2024! Rapperul american Snoop Dogg va purta vineri, 26 iulie, flacăra olimpică prin Saint-Denis, o suburbie a Parisului, marcând un moment important înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris. Alături de el se vor afla actrița franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar și ucraineanul Sergey Bubka, fost săritor cu prăjina.

Gallery

Celebrul artist va purta torța olimpică pe străzile din Saint-Denis, suburbia nordică a Parisului, cu o mare diversitate etnică, unde se află Stadionul Olimpic și Centrul Acvatic, scrie Le Monde.

Flacăra olimpică a traversat Franța timp de două luni, iar vineri dimineață va fi purtată prin satul sportivilor, care se află între Saint-Denis și Saint-Ouen, o localitate vecină, înainte de a ajunge la stadionul olimpic și la centrul acvatic, la câțiva kilometri distanță.

Pe Snoop Dogg nu-l vom vedea doar cu torța olimpică la Paris. Celebrul rapper va fi și comentator sportiv pentru postul de televiziune american NBC.

Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în Los Angeles, care va găzdui următoarele Jocuri în 2028.

Rapperul s-a pozat deja cu delegația sportivilor americani de la Jocurile Olimpice de Vară care au loc în perioada 26 iulie - 11 august la Paris.

Într-un interviu în care a dezvăluit că va fi corespondent special la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris pentru NBC, Snoop a declarant că va comenta în stilul care l-a consacrat.

„Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt foarte încântat de perspectiva de a putea urmări toţi aceşti atleţi incredibili la Paris. Competiţia va fi extraordinară şi, bineînţeles, eu voi comenta în stilul meu. Vor fi nişte Jocuri Olimpice epice”, a spus rapperul.

Internauții au fost încântați de alegerea NBC: „Vă rog spuneți-mi că a face muzică rap tocmai a devenit sport olimpic! Arăți grovav, Snoop”, „Unchiul Snoop, comentator la Jocurile Olimpice! Cât de tare!”, „Abia aștept să-i ascult comentariile lui Snoop”, „Snoop Dogg, comentator la Jocurile Olimpice e cea mai tare chestie ever!”, „Snoop la Jocurile Olimpice? Nu pot să cred așa ceva!”.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni