• PRO TV
  • Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele! Ce a declarat iubita artistului, la scurt timp după ce a primit inelul de logodnă: „Încă am emoții...”

Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele! Ce a declarat iubita artistului, la scurt timp după ce a primit inelul de logodnă: „Încă am emoții...”

Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele! Ce a declarat iubita artistului, la scurt timp după ce a primit inelul de logodnă: „Încă am emoții...”

Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă! Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, într-un decor de vis, de unde nu au lipsit trandafirii, covorul roșu și baloane în aceeași nuanță.

Gallery

​Andra Volos și Lele formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind împreună din luna noiembrie a anului 2022. Aceștia s-au cunoscut la o nuntă la care artistul a fost invitat să întrețină atmosfera. După aproape doi ani de relație, cei doi și-au surprins fanii cu o veste extraordinară: Lele a cerut-o în căsătorie pe Andra Volos!

Cererea a avut loc într-un cadru de poveste, într-un loc special pentru amândoi, unde Lele a organizat totul în detaliu, asigurându-se că acest moment va fi unul memorabil. Andra, vizibil emoționată și surprinsă, a spus "Da" fără ezitare, iar cei doi au împărtășit fericirea lor cu fanii printr-o serie de postări pe rețelele sociale.

Tot pe Instagram, Andra Volos a postat și primul mesaj despre cererea în căsătorie și a mărturisit că încă este emoționată de gestul făcut de partenerul ei:

„Am zis „Da”. Încă am emoții și lacrimi și încă nu știu ce să zic, deși a trecut o oră de când s-a întâmplat totul (...) Noi ne îndreptăm spre un botez și între timp, s-a întâmplat această surpriză și acest inel superb”, a spus Andra Volos, pe Instagram.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ INELUL DE LOGODNĂ AL ANDREI VOLOS

Nunta va avea loc pe data de 24 iulie, în același timp cu botezul fiicei lor, Kim. La eveniment vor cânta Adrian Minune și Sorinel Puștiu, despre care Lele spune că au fost încântați să le fie alături.

„Vreau să îi mulțumesc pe această cale lui Adrian Minune, pentru că am vorbit cu el și a fost foarte bucuros să fie prezent alături de noi. Va fi și Sorinel Puștiu, Connect-R va fi prezent, și Carmen Chindriș deocamdată și Cristi Nucă, prietenul meu. Eu nu o să cânt, dacă tot sunt invitați. În general, la noi nu prea cântăm, adică când avem o petrecere în familie, nu prea cântăm”, declara Lele.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni