• PRO TV
  • Actorul de telenovele Thommy Schiavo murit la doar 39 de ani! Cauza decesului este șocantă

Actorul de telenovele Thommy Schiavo murit la doar 39 de ani! Cauza decesului este șocantă

Actorul de telenovele Thommy Schiavo murit la doar 39 de ani! Cauza decesului este șocantă

Actorul brazilian de telenovele Thommy Schiavo a murit, la vârsta de 39 de ani, după ce a căzut de la balcon, după ce a ieșit la băutură cu prietenii.

Gallery

Starul a căzut de la etajul 2, de la balconului apartamentului lui din Cuiaba, capitala statului brazilian Mato Grosso. Poliția a dezvăluit că acesta era pe balcon și, conform camerelor de înregistrare, s-a așezat pe podea. Câteva minute mai târzu, s-a sculat în picioare, dar și-a pierdut echilibrul și a căzut peste balcon.

Înainte de a ajunge la apartament, actorul ieșise cu prietenii pentru o băutură, la un local din zonă. Thommy a fost găsit cu fața în jos și fără răni evidente după ce a căzut patru metri în gol.

Acesta era cunoscut pentru rolul din ”Pantanal” (2021). Personajul lui, João Zoinho, are o scenă gay cu un alt actor, ceea ce este o raritate pentru televiziunea braziliană.
”Oamenii de la Globo sunt cu toții șocați. Era o persoană foarte iubită aici. I-a cucerit pe toți cu felul lui simplu și modest de a fi. Iubit de toată lumea”, scrie în comunicatul oficial.

Foto. Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni